Tercera victòria consecutiva

Plantilla del RC Sitges . Eix

BUC 7 - RC Sitges 22
Fase Prèvia Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

Tercer partit a la fase prèvia i tercera victòria davant del segon equip del BUC barceloní, que virtualment classifica al RC Sitges per a entre els quatre primers d'aquest grup C i jugar així la segona fase a Divisió Honor Catalana, màxima categoria del Rugby català.

El partit va començar amb un altíssim nivell, sense errades per part de cap equip, que donava lloc a un joc vistós i molt dinàmic que feia gaudir a la parròquia que s'havia traslladat a la Foixarda. Va ser el Sitges qui trencava aquesta igualtat inicial amb una marca obrint ràpidament fins a l'ala esquerra, Aymeric. 0 a 7.El partit no desmereixia i ambdós equips seguiren oferint un bon joc, però cada vegada la pressió sitgetana obtenia més fruits tancant als locals al seu camp, per a finalment aconseguir la segona marca, aquest cop per davantera, que obria una mica d'escletxa en el marcador, 0 a 10.

Encara quedava prou de partit, i ja fos per la relaxació per part dels del Garraf, o be per nervis dels locals, després d'aquest marca és va trencar el bon rugby vist fins aleshores. Fou el BUC qui en va treure major profit, d'aquest pèrdua en el joc, amb una marca, mitjançant una intercepció que ajustava novament el marcador, 7 a 10, resultat amb el que s'arribaria al descans.

A la represa el domini fou total del RC Sitges, jugant-se els 40 minuts restants en camp dels de negre, color habitual de l'equipació del BUC. Tot i aquest domini les errades continuaven i el Sitges no es va retrobar amb aquell ritme dels primers vint minuts de partit, aconseguint però una marca en aquests inicis de la segona meitat que tranquil·litzava, encara que fos pel resultat, als pocs supporters que s'havien desplaçat a Barcelona, 7 a 15. Finalment a la darrera jugada del matx, els visitants aconseguien la quarta marca que establia el definitiu 7 a 22 i permetia al Sitges de sumar el punt bonus i encapçalar en solitari la classificació després de la inesperada derrota del CE Universitari de Barcelona en la seva visita al camp del combinat Banyoles/Garrotxa.
El sènior masculí ara disposa de tres caps de setmana de descans que serviran per acabar de polir detalls, un cop jugats aquests tres primers partits de la temporada.

L'activitat però no s'atura, ja que el Femení que encara no ha pogut jugar cap partit s'estrenarà aquest dissabte a les 13:00hs a Santa Bàrbara on rebrà la visita del Shamrock balear, en partit corresponent a la Copa Catalana de 2a categoria