Gran victòria del sènior masculí a Cardona

El sènior masculí del CNB Vilanova celebrant al vestuari de Cardona. Eix

BÀSQUET CARDONA 68 – CNBV- CERVESERIA LA PARRÒQUIA 94

Dissabte a la tarda el sènior vilanoví tenia un llarg desplaçament a Cardona per disputar a les 16,30 el tercer partit de la temporada. Amb la única baixa de David (que estarà a disposició de l’equip aquest proper cap de setmana) els grocs tenien la clara intenció de seguir mantenint el caseller de derrotes en blanc i recuperar les sensacions del partit a Vilafranca.

Sortida amb Lluisgui, Dídac, Borja, Miki i Caelles. De nou la superioritat de La Parròquia sota cistella era a priori una de les avantatges al partit, i de seguida Miki i Caelles van començar a imposar-se. Per la seva banda els locals mostraven la seva millor arma, atacs llargs amb certa anarquia i basada en els uns contra uns dels seus dos millors jugadors. Els grocs comencen a mostrar l’equilibri interior-exterior que els caracteritza, però en defensa no aconsegueixen controlar el joc dels de Cardona. Final del primer quart 17-21.

Al segon quart els locals surten molt més endollats que els del Garraf, i amb un parcial de 8-0 capgiren el marcador. És aleshores quan l’equip reacciona i comença a defensar amb més intensitat. El cop de gràcia el dóna Javi, que tornava de lesió, que imprimeix al joc visitant un punt de velocitat i alegria, que es tradueix en un parcial de 1-9 als darrers 3 minuts de quart, i que permet al Nou Bàsquet marxar al descans amb 33-43.

Tercer quart, cal una marxa més, i Lluisgui decideix posar-la. Atacs fluids i ràpids, amb bona selecció de tir. Bona feina de tot l’equip en la pressió a tota pista. Els grocs comencen a gaudir amb el seu joc, i els de Cardona mica en mica baixen els braços. Bons minuts d’en Miki, que va retrobant sensacions, i d’en Gali que fa un treball immens per l’equip. Final del quart, 49-70.

Amb el partit gairebé sentenciat els vilanovins pateixen certa relaxació que converteix el darrer període en un intercanvi de cistelles. Això permet veure un joc ràpid i amb accions força espectaculars. Caelles i Àlex agafen protagonisme de cara a cistella, i el ritme el marquen Javi i LLuisgui,. Quart per gaudir i marxar amb bon gust de boca de Cardona, per començar a preparar el dur partit de la propera jornada.

Final 68-94, tercera victòria en la tercera jornada. Diumenge a les 19,45 a l’Isaac Gálvez primer derbi de l’any, davant d’un vell i perillós conegut, el CB Roquetes, seguim.

CNB VILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (2), ALEX (12), VARGAS, LLUISGUI (11), GALI (4), COLLADOS (2), JAVI (9), DÍDAC (10), BURCET (10), CAELLES (17), BORJA (8) I MIKI (9).