HOQUEI PATINS

Decepcionant empat -i gràcies- del Vilanova davant el Jolaseta

Plantilla del CP Vilanova 2019/20. Eix

C.P. VILANOVA  2 -  R.C. JOLASETA 2

El C.P. Vilanova va empatar –i gràcies- amb el Jolaseta de Bizcaia en el primer partit de la Lliga Nord de l’OK Lliga plata, que es va disputar en el Pavelló de la Plaça de les Casernes ahir al vespre.

Decepcionant resultat el del Vilanova davant d’un dels equips que a priori s’havien de considerar més assequibles. Els bascos amb un hoquei senzill, ben armats defensivament i amb un porter amb molta envergadura, van tindre clar el que calia fer i cal recordar que a cinc minuts pel final anaven per endavant en el marcador i amb un Vilanova que va tenir tota la segona part l’espasa de Democles de la desena falta acumulativa (a la mitja part ja en portava 9).

El Vilanova, poques idees per trencar la defensa rival, i menys mal que van revolucionar el partit tot just en rebre el segon gol ja que en la següent jugada van escurçar diferències. En els darrers minuts, i davant d’un equip cansat -portava dos canvis– van aconseguir empatar. Semblava com si s’haguessin confiat, minimitzant al rival fins que es van veure la patacada a sobre.

Ens hem de preocupar perquè ens falta gol i en dues mitges badades defensives ens van fer els gols, especialment dolorós el primer ja que restaven 3 –si tres– segons per la mitja part i la bola va quedar enredada davant la porteria i ningú va ser capaç de enviar-la ben lluny.

Recordem que estem davant d’una lliga curta, molt curta -amb dotze equips, cinc de fora de Catalunya- i l’experiència ens diu que les errades es pagaran molt cares, i ahir el Patí em va tenir una davant d’un equip molt justet dels que ja no tan sols per aspirar a un quimèric ascens, sinó per tenir una temporada tranquil·la, s’han de guanyar especialment a casa

I la resta de resultats no varen acompanyar, amb victòries inesperades per exemple del Dominicos o del C. De Maria.

Ara diumenge al migdia a Arenys .

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Vergés, Muntané, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Bocchi, Perez i Cuevas.

R.C. JOLASETA .-  Barrenechea, Viar, J. Gonzalez, Martin Muiño, López (cinc inicial) I. Rodrigo i G Rodrigo

ARBITRES: Srs. Gorina i Barba

GOLS: 1A PART- 0-1 J. Gonzalez( min 25); 2A PART: 0 - 2 G. Rodrigo (min 19); 1-2 Garrido (min 19); 2-2 Aguilar (min 22).