L'AB Vendrell suma la primera derrota del curs, després d'un mal partit

Els vendrellencs, negats de cara a cistella, cedeixen, 70-53, davant el Reus Deportiu

Imatge d'arxiu

El conjunt taronja, va sumar la primera derrota de la temporada, en el que era el primer desplaçament d’aquest curs. Els visitants, van fer un partit molt fluix, en l’apartat ofensiu i van caure derrotats, pel resultat de 70-53, davant un Reus Deportiu, que va ser superior. Els de Dani Ventosa, se situen amb un balanç de 2-1, a la classificació, a la part mitja de la taula. Els del Vendrell es van presentar amb la baixa per lesió d’Adrià Trouvé, un dels seus referents, tot i així, van començar, amb un triple anotat per Carlos Harster, que els donava la iniciativa, en un inici de matx trepidant, que deixava un 6-7 als dos minuts de joc; a partit d’aquí, però, la situació va començar a canviar, dos triples dels reusencs, i les errades ofensives dels visitants, van donar un parcial de 12-0 als locals, que situaven un 18-7 al lluminós, que donava pas al 25-12, del final del primer quart, després dels quatre triples anotats pels del Baix Camp.

L’inici del segon període va ser negatiu pels taronges, el referent interior Yeison Colon, ben defensat, no podia produir, i la resta de jugadors visitants, no trobaven la manera de trencar la defensa rival, que provocava pèrdues i precipitació en els del Baix Penedès; el bagatge, dos punts anotats en quatre minuts, que disparava el marcador fins el 32-14, que posava coll amunt l’encontre. Un triple del vendrellenc, Sergi Garcia i els punts d’Aleix Espino, servien, per retallar la diferència, 38-26, al descans. Hi havia partit, però, a la represa, les mancances en atac dels visitants, es van posar de manifest. El Reus Deportiu, va sortir disposat a trencar el partit i amb una gran defensa, va col·lapsar l’atac dels taronges, que no veien la cistella, en una tarda negada en atac. Els del Vendrell, només van ser capaços d’anotar sis punts, en aquest tercer quart, fet, que els de Reus van aprofitar per marxar amb un 54-32, a l’espera de disputar-se el darrer quart.

Uns últims deu minuts, on els taronges, van sortir més actius, els punts de Colon i un triple de Jose Luna, els donava un parcial de 4-12, que els acostava fins el 58-44, a cinc minuts del final; els locals, però, no es van deixar sorprendre, i van replicar amb un triple, que donava pas a un parcial de 7-0, que sentenciava, 65-44, el partit de manera definitiva. Mal partit dels vendrellencs, que tenen l’oportunitat de refer-se, davant l’Igualada B, de Marc Rovirosa, que visitarà Coma-ruga, el proper diumenge, en un partit que ha canviat de dia.

AB Vendrell: Joan Solé (6), Nieto (2), Harster (3), Colon (17), Espino (8), Garcia (3), Amorós (3), Vázquez, Luna (7), Fernández (3), De Dios, Jordi Solé (1).

Parcials: 25-12, 13-14 (38-26), 16-6 (54-32), 16-21 (70-53).

Derrota del sènior B a la pista del Torredembarra

El sènior B masculí que juga a tercera catalana, va perdre, pel resultat de 82-65, a la pista del Torredembarra. Els taronges, han anat a remolc del seu rival, des del primer quart, que s’ha tancat amb un 20-11. En el segon període, els del Vendrell, han encaixat un parcial de 27-18, amb un equip local molt encertat, que ha estat del tot definitiu, arribant-se amb un 47-29 al descans. Durant el segon temps, els visitants, han intentat, retallar el marcador, però, no ha estat possible. Els de Sònia Aril, presenten un balanç d’1-3, a l’espera de rebre el proper diumenge, la visita de la Salle Reus.