La banqueta decideix un bon partit

L’equip de Manel Rodríguez remunta un 0 a 1 al Cubelles jugant una molt bona segona part, un gol olímpic al darrer quart d’hora inicia el desenllaç final

UE Sitges 4 – CF Cubelles 1

La UE Sitges es fa amb els tres punts en joc en el primer derbi comarcal davant el Cubelles, en aquest cas al municipal d’Aiguadolç, un triomf del tot treballat en un magnífic partit.

Dos incidències en el joc molt protestades pels dos equips i les aficions van poder canviar el desenllaç del matx, el gol del Cubelles per uns en clar fora de joc i pels altres legal, que l’àrbitre a instancies del linier ho donava, la segona per unes possibles mans del porter Jordi Fernàndez fora de l‘àrea que significava l’expulsió que per l’àrbitre no van existir hagués canviat el signe final després del matx, el protagonista manifestava que la pilota se l’havia emportat amb la cara, sigui con sigui el cert és que va veure un sensacional enfrontament amb un magnífica primera part realitzada per l’equip de Xavi Vilagut i un Sitges que reaccionava i de que manera al segon temps, trencant en forma de gol el fons d’armari de l’equip de Manel Rodríguez, ja que els gols de traca en el darrer quart d’hora dels jugador que sortien en aquest tram final Henarejos i Sacristán, donaven el triomf al seu equip.

Bona posada en escena per part d’un Cubelles en uns primers minuts en que els dos equips van voler controlar el mig del camp, al minut 22 en una pilota en profunditat Jan Casas es fa amb la pilota fent un gol protestat pels locals per entendre que havia estat en fora de joc, però que l àrbitre a instancies de l’auxiliar donava com a gol, la va tenir minuts després el mateix protagonista que en aquest cas aturava en Jordi Fernàndez, arribant el 35 que en una internada per la banda de Jorge Ayala aquest passa la pilota a Dídac empatant el partit en els darrers minuts abans del descans, arribava la jugada del tot protestada per l’afició cubellenca en les possibles mans del porter sitgetà fora de l’àrea en la lluita per la pilota que per l’àrbitre aquest se la emportava amb la cara i per tant ell no va veure res.

Des de els primers instants de la represa es va poder veure un Sitges molt diferent anant guanyant la posició a un Cubelles sorprès, van merèixer el gol els locals que no arribava fins el darrer quart d’hora en corner provocat per un Henarejos Baeza, ell mateix la clavava tot un gol olímpic instants després de sortir al terreny de joc, al 88 un Sacris que feia poc que havia sortit en un passi de Henarejos veient al porter avançat s’inventà una volea de traca fent el tercer que matava de tot el partit, encara el mateix Henarejos feia el quart al 90 deixant després del que s’havia vist un marcador massa exagerat en un molt bon enfrontament el jugat pels dos equips.

Fitxa Tècnica

CF Cubelles: Alex Revilla, Biel Alonso, Capa, David Kees (Adrià Robert 88) Alan Enfadaque, (Javi Pardo 59) Francesc Madina, (Ivan Valero 80) Eloi, (Sergi Massana 73) Boussid, Jan Casas, Nil Lorente, Jose Luis Pardo (Miguel Sicilià 80).

UE Sitges: Jordi, Manu, Fede, Cubedo, Dídac (Cèsar 80) Morillas (Doblas 73) Marti Ferret, Gery (Baeza 73) Jorge Ayala (Laguna 73) Over, (Sacris 73) I Cardiel.

El Sitges aquest diumenge es desplaça al camp del Almeda, sisè classificat mentre que el Cubelles rep aquest dissabte al líder, el Sant Andreu de la Barca.