Justa victòria del SFA

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA. Eix

El passat dissabte, el Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va guanyar per quarta vegada consecutiva contra el C.N. Sabadell A per 51 a 40 punts, un partit disputat al Pavelló Isaac Gálvez.

Els aficionats que estaven seguint el partit des de les grades van viure la jornada més intensa que porten de temporada. El Sabadell va començar el matx amb molta intensitat, la qual cosa va deixar a les jugadores vilanovines sense opcions per poder entrar en el partit mitjançant defenses dures des del minut zero i triples que van deixar-les desbordades. Les vilanovines tenien problemes per atacar, ja que reflectien estar cansades i perdien moltes pilotes en oportunitats clau. Amb els bons atacs tàctics de les visitants i les alternatives defensives en zona que van realitzar, van finalitzar la primera part amb 21-22 punts. La segona part va ser sinònim de primera. Les de Sabadell van fer dos triples a la cistella i es van distanciar de 7 punts de les locals. Davant aquesta distància de punts, les jugadores de Rubén Tenor van defensar amb duresa els atacs, van poder remuntar el partit i van donar esperances als aficionats (38-39). La jugadora del SFA, Mireia Creixell, va encistellar dos tirs lliures, els quals van deixar al Samà a un punt per damunt del Sabadell (40-39) i l’Anira Pascual va donar avantatge al marcador amb un triple a tres minuts del final (43-39). Finalment, per rematar el partit, la jugadora Laia Torres va encistellar dos triples i va distanciar el partit (51-40).

La setmana vinent, a les 19.45 hores i a casa, el SFA jugarà contra el C.E. Sant Nicolau A la cinquena jornada de la competició.