Rugbi

Derrota en un partit díficil a Alella

Diumenge 20 i el sènior masculí de l'Anoia Rugby Club es desplaçava al camp municipal d'esports d'Alella per jugar a les 12h la següent jornada de lliga

Anoia Rugby Club. Eix

El partit va començar amb un joc lent per part dels visitants que els va passar factura ja que el visitant va iniciar al seu favor amb les primeres marques.

El joc dels hipovíkings (conjunt Esparreguera-Anoia) va anar evolucionant i a centrar-se en el posicionament per aturar els durs atacs de l'equip local, sense recompensa en forma d'assaig.

A la represa del matx els efectius dels visitants sortien motivats amb objectiu ferm de marca, que van assolir al minut 9 de la segona part. I sense defallir un assaig i un altre van anar pujant la xifra al marcador. Una segona part on els visitants van controlar el joc i la col·locació al camp. Tot i l'esforç el xiulet final no els deixava més minuts per donar la volta al marcador i quedaven amb un 36-21 reflectit al marcador.

En definitiva, un partit dur amb alguna lesió lleu de la que es podran recuperar durant les pròximes setmanes, ja que venen jornades de descans. Temps de recuperació i entrenament per a millorar i crèixer de cara a la propera jornada.