Bones sensacions amb poc premi

La manca de gol sentencia a l’equip sitgetà que dels dos darrers partits jugats al Municipal han sumat només un punt

Sitges-Suburense 0 – Moja 2

Si ens fixem només en aspectes numèrics, és evident que el Sitges-Suburense no passa ara mateix pel seu millor moment. Havent sumat 1 dels últims 9 punts disputats, els sitgetans miren ara més cap avall que no pas cap amunt, però per joc i sensacions probablement mereixen ocupar una zona més tranquil·la a la classificació.

Després de la derrota a Masquefa, els de Dani Pujol rebien a un Moja que malgrat ser uns dels favorits, ja havia punxat en dos desplaçaments. El partit però se li va posar molt de cara al conjunt dirigit per Luri Sorroche, ja que al minut 1 un penal per unes mans a l’àrea sitgetana el convertia Roger Ollé en el 0-1, al minut 33 arribava el 0-2 obra de Palau amb un xut per sobre d’Alex Serrano, la millor ocasió dels sitgetans es produïa al minut 35 amb un xut potent de Marc Martínez des de fora l’àrea que s’estavellava al pal. El Moja marxava al descans amb un 0-2 però també va tenir una bona ocasió per fer el tercer en una acció de Roger Ollé que va neutralitzar Alex.

Quedava una segona part per reaccionar, però el Sitges-Suburense no va aconseguir marcar malgrat disposar d’algunes clares ocasions que van sortir, sobretot de les botes de Dani Midcley. Va mancar encert i potser aquell puntet d’experiència que va demostrar tenir el Moja per endur-se els tres punts d’Aiguadolç.

Sitges-Suburense: Alex Serrano, Rafa, Guillermo, Marc Martínez (Bruno 80) Xavi Rodríguez, (Cruselles 80) Joal Linares, (Raul  60) Carlos Cantos (Gerard Chacon 78) Christian, (Midcley 46) Jano Ramos, Carlos Guerrero i Marc Prat.

Aquet dissabte a partir de les 17´30 hores el Sitges-Suburense que encara no ha sumat cap punt es desplaça al Bosc de Plaça a jugar-se-la amb un Ribes de Toni  Salido segon a la taula, conjunt que al seu terreny de joc ha perdut amb l’Òdena, empatant amb el Corbera.