El primer derbi comarcal es decanta cap els grocs

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

CNB VILANOVA-CERVESERIA LA PARRÒQUIA 64 - CB ROQUETES 54

Diumenge tarda el CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia rebia la visita d'un vell conegut que sempre ha donat molts problemes als grocs. El primer derbi pels grocs es presentava complicat, i s'hauria de suar molt per seguir amb la bona ratxa i no desenganxar-se del líder del grup, el CB Sitges.

Sortida amb Lluisgui, Dídac, Borja, Sugri i Caelles. Des del minut u queda demostrat que l'equip visitant és un equip compensat, lluitador i amb jugadors amb facilitat per anotar. Els vilanovins pateixen en cada atac per trobar opcions clares de tir, el ritme lent s'imposa així com les defenses. Tot i així els locals anoten quatre triples al quart i arriben al final del primer quart amb un 16-16, que no fa més que reafirmar com de dur serà el partit.

Al segon quart més i més defensa, més nervis i poc joc. Els de la Parròquia no aconsegueixen trobar bones sensacions, l'atac és poc fluid, i els visitants es troben més còmodes en aquest escenari. El marcador, com en l'anterior partit a l'Isaac Gálvez, és molt baix, i això habitualment no és bon senyal pel Nou Bàsquet. Final del segon període amb un trist 24-24. Caldrà remar.

Després del descans els grocs intenten canviar el ritme del partit, però els visitants segueixen amb una bona defensa i basant el joc en els seus interiors. Burcet i Javi acompanyen en atac a Caelles que fins aleshores havia estat el referent clar. El partit sembla destinat a decidir-se al darrer quart, 44-42.

Inici de l'últim període, Burcet aconsegueix 5 punts seguits que obren una escletxa al lluminós (49-42) que tal i com va el partit és força important. Triple visitant que intenta parar el parcial vilanoví, que obté resposta primer amb un de Javi i després amb un d'Alex (55-45). De nou Burcet amplia el parcial i entrem als darrers tres minuts amb un més 14, que sembla definitiu. Bona gestió local, encara que un percentatge nefast des de la línia de tirs lliures (4 de 12 al quart), no permet ampliar l'avantatge. Final del partit 64-54, victòria molt important davant d'un rival que de ben segur pujarà posicions a la classificació.

El CNB Vilanova segueix el ritme del CB Sitges, 4-0, i prepara ja el partit de diumenge a casa davant del CB Monjos B.

CNBVILANOVA-CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI, ALEX (12), VARGAS, LUISGUI, GALI, DAVID (2), JAVI (11), DÍDAC (5), BURCI (18), CAELLES (13), BORJA (2) i MIKI (1)