Bàsquet

Bé els minis, el sènior suspèn altre cop

CB Ribes Sant Pere de Ribes 24-10-2019 13:34 Lectures 1007

Els federats més petits van sumar dues victòries, però per la tarda ni júniors ni sèniors van poder sumar la primera de la temporada

El matí començava amb els èxits dels minis, amb victòries contra el Joventut Castelldefels i el Sitges. En ambdós partits, a més, es va veure que la feina entre setmana comença a notar-se.

Tot i jugar com a visitants i no tenir el millor dia de cara a cistella, les cadets van seguir en la bona línia defensiva dels últims partits i van superar clarament el Sant Joan Despí per 31-52, destacant el treball del tercer quart, en què les ribetanes només van encaixar dos punts.

Sort diversa per l’Infantil A i el Cadet. Els primers no van tenir problema per sumar la tercera victòria de la temporada a casa del Prat per 39-71. No obstant, la primera del Cadet a Nivell A haurà d’esperar una setmana més, ja que el Sant Joan Despí es va mostrar intractable en la seva visita al pavelló ribetà.

L’Infantil B va plantar cara i oferir un bon joc en la seva visita al Samà, però això no es va reflectir al marcador (81-48).

Dissabte a la tarda, Júnior i Sènior B van lluitar fins el final, però la victòria es va resistir. Els primers van caure per 46-52 contra el Gelida i els segons per 40-45 contra l’AE MVP Cervelló Groc.

Entremig dels dos partits, nova derrota del Sènior A, que segueix sense donar amb les tecles idònies. Tot i la tornada d’Adrià Miró, l’equip va ser incapaç d’atacar decentment al segon temps, quedant-se en uns 53 punts escarransits, molt lluny del nivell de joc i d’encert del rival, un Sant Nicolau de Sabadell que es va sentir com a casa (53-83).

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No