Hoquei patins

El CE Vendrell perd 6 a 4 a la pista del Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la 1a jornada OK Lliga Plata 2019-20. CE Vendrell

El dissabte 26 d'octubre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va perdre 6 a 4 a la pista del Sant Cugat, en el partit corresponent a la segona jornada l'OK Lliga Plata, i se situa en el sisè lloc de la classificació del grup sud.

Si bé la primera part va finalitzar amb un marcador sense estrenar, gràcies a les bones actuacions dels porters i a una bona defensa per
part dels dos equips, a la segona es van marcar una total de deu gols i els àrbitres van arribar a ensenyar fins a set targetes blaves.

El Sant Cugat es va arribar a posar amb un 4 a 0 al minut 36. Al minut37, Manu Necchi va fer el primer gol del Vendrell que retallava la
distància al marcador, però dos minuts després Pau Gilabert va tornar a posar el Sant Cugat amb un avantatge de quatre gols. Als minuts 44 i 45, de penal, Lluís Ferrer va posar un 5 a 3 al marcador. Jan Escala, al minut 49, de falta directa, va fer el 5 a 4. Semblava que el Vendrell podia acabar puntuant, però una targeta blava a Lluís Ferrer, quan faltaven vint-i.set segons per a final, va donar l'opció a David Yepes de marcar el definitu 6 a 4 de falta directa.

El proper dissabte 2 de novembre, a les 20 h, el CE Vendrell jugarà la tercera jornada de l'OK Lliga Plata a la pista del Sant Just.

PHC Sant Gugat (6): David Toda (p), Joan Farnés, David Yepes, Pau Gilabert i Xavier Serralonga – cinc inicial – Francesc Maideu, Pol
Claramunt, Carles Domènech i Jordi Pons (p).

CE Vendrell (4): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Manu Necchi, Gerard Miquel i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial – Lluís Ferrer, Jan
Escala, Iker Casado, David Lecha i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (27') Pau Gilabert, de falta directa; 2-0 (28’) David Yepes; 3-0 (30') David Yepes; 4-0 (36') Joan Farnés; 4-1 (37') Manu Necchi; 5-1
(39') Pau Gilabet; 5-2 (44') Lluís Ferrer; 5-3 (45') Lluís Ferrer, de penal; 5-4 (49') Jan Escala, de falta directa (49') i 6-4 (49') David Yepes, de falta directa.

Àrbitres: Javier Amezaga i Quim Navales.

Targetes blaves: Iker Casado (27'), Xavier Crespo (27'), Curro Fernández-Ávila (30'), Xavier Serrallonga (33'), Francesc Maideu (49' i
50') i Lluís Ferrer (49').
Faltes d'equip: PHC Sant Cugat: 12 / CE Vendrell: 10