El Patí Vilafranca ensopega amb l’Oviedo

Joan Vázquez intentant batre el porter asturià. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 3 - Oviedo Booling 4

El CP Vilafranca va perdre el primer partit a la poliesportiva davant l’Oviedo, els vilafranquins no van poder fer un bon partit i van perdre per la mínima.

Els vilafranquins van controlar l’inici del partit, però l’Oviedo, poc a poc es va anar creixent, tot i que el Patí ho intentava, no hi va haver manera que cap bol entrés en la porteria asturiana. Sergi Punset va donar entrada a Gabriel Villares, i aquest va revolucionar una mica el partit, donant intensitat al joc. Però a manca de vuit minuts els visitants van marcar el primer gol. Però Enric Martí va igualar el marcador pocs minuts després. El Patí va veure com un Oviedo cansat, es limitava a defensar, i a manca de un minut, Xavier Aragonès va tornar a avançar al Digittecnic, i amb el resultat de 2 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, quan tan sols s’havien jugat 4 minuts l’Oviedo va empatar el resultat. Els Vilafranquins, anaven rodant la bola, per intentar crear alguna jugada de perill, i així era, ja que Joan Vázquez, i Enric Martí ho intentaven, però en cap ocasió van poder batre el porter visitant. Però va ser l’Oviedo qui d’un xut llunyà es va tornar a avançar en el marcador quan encara faltaven deu minuts. Però un minut després Joan Vázquez, va restablir l’empat al marcador. El Patí perillava, ja que estava amb 9 faltes, i la desena va arribar a manca de 2 minuts per l’acabament, i la va transformar posant-se per davant en el marcador. El Patí va tenir un penal a favor a un minut i mig per l’acabament, però el xut d’Adrián Candamio va estavellar-se al pal de la porteria visitant. Aquest minut i mig, el Patí va jugar amb cinc homes de pista i el porter, en el qual va disposar de bones ocasions de xut, però cap va voler entrar dins la porteria i amb el 3 a 4 final es va acabar el partit.

Decepció a les grades, però s’ha de ser positiu i aixecar el cap i la propera setmana el Patí torna a tenir un partit on ha d’ intentar puntuar a la pista de l’Arenys de Munt.