L'AB Vendrell sap jugar els últims minuts, per sumar una nova victòria

Els taronges guanyen de nou davant la seva afició, aquesta vegada, per 75-66 davant l’Igualada B.

AB Vendrell - Igualada B. Eix

Els vendrellencs, van sumar una nova victòria davant la seva afició, la tercera en tres partits a Coma-ruga, aquesta vegada pel resultat de 75-66, davant l’Igualada B, de Marc Rovirosa, que visitava el pavelló taronja, com entrenador de l’equip rival. Va ser un triomf lluitat fins al final, davant un conjunt de l’Anoia, que arribava cuer, però, que va vendre molt cara la seva derrota, tenint opcions de victòria fins al final, on els del Vendrell es van mostrar més encertats, destacant els 26 punts de Yeison Colon i els 20 de Joan Solé. Després de quatre jornades disputades, els de Dani Ventosa, presenten un balanç de 3-1, que els deixa a la part alta de la taula.

L’inici de partit va ser igualadí, que amb un triple anotat, marcaven un 2-8 als 2’, un triple de Marc Amorós, pels locals, igualava el marcador, que donava pas al recital de Joan Solé, deu punts anotats en aquest primer quart, gràcies al domini dins la zona, que donava la iniciativa als del Baix Penedès, 23-16, a la fi dels primers deu minuts. El ritme de partit era trepidant, i a l’inici del segon període, els locals, amb un Yeison Colon que començava a carburar i un encertat Alexis Fernández, clavaven un parcial de 12-4, que els donava un 35-20, a quatre minuts del descans; semblava que l’encontre es podia trencar, però, els d’Igualada, van pressionar en defensa i van deixar en només dos punts anotats als del Vendrell, fins al descans, que veien com el seu rival s’acostava, amb el 37-31 de la mitja part.

A la represa, els vendrellencs mantenien la iniciativa, 43-35 a l’equador d’aquest tercer quart, però, a partir d’aquí, va començar el recital del jugador visitant Àlex Matencio, que amb tres triples i tretze punts anotats en aquest període, va trencar la defensa local, situant als seus amb possibilitats de victòria, 55-51, a manca del quart definitiu.

Un darrer període, que els igualadins començaven anotant un triple i que empataven el marcador, amb el 56-56; sis punts consecutius de Colon, tornaven la iniciativa als taronges, 64-59 a cinc minuts del final. Uns últims minuts, on els del Vendrell es van mostrar més encertats, un triple de Carlos Harster, situava el 68-62, després la defensa dels locals, dos punts anotats per l’Igualada, en tres minuts, va ser decisiva, així com el 5/6 en tirs lliures, que van signar els taronges, en el darrer minut i mig, que decantava el triomf del seu cantó. Diumenge, desplaçament dels del Vendrell a l’Hospitalet de Llobregat, per visitar la pista de l’AESE B, actual líder de la competició.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (5), Amorós (3), Vázquez (4), Colon (26), Espino (2), Garcia, Joan Solé (20), Harster (3), Luna, Fernández (10), De Dios (2).

Parcials: 23-16, 14-15 (37-31), 18-20 (55-51), 20-15 (75-66).

Derrota del sènior B davant la Salle Reus

El sènior B queia derrotat pel resultat de 65-78, davant el conjunt de la Salle Reus, que es va mostrar superior durant la segona part. Els taronges van dominar la primera part, amb un joc alegre, arribant al descans, amb un 37-33, al seu favor. A la segona part, els reusencs, amb jugadors molt experimentats, es van mostrar superiors, sentenciant el marcador amb un parcial de 28-45, que els donava la victòria.

Després de cinc jornades disputades, els de Sònia Aril, presenten un balanç d’1-4, que els deixa a la part baixa de la taula, d’aquest grup 1 de la tercera catalana. Diumenge visitaran la pista del Claret de Valls.

El Sots-21 femení, s’imposava per 48-53, a la pista del Castellví de la Marca, en el que era el derbi penedesenc de la categoria. Després d’aquest resultat, les taronges, se situen segones, amb un balanç de 3-1, a l’espera de visitar, el proper dissabte, la pista del Sant Andreu.