Cinquena setmana sense sumar

El Ferroli Bàsquet Ribes signa el pitjor inici dels últims temps amb una nova i clara derrota a la difícil pista de La Salle Manresa. L’encert local a la primera part (51-27), clau per anul·lar les opcions dels ribetans tot i la millora a la segona.

El sènior masculí del Bàsquet Ribes no acaba de donar amb la tecla. Dissabte passat, a més de la dificultat de la pista i de la qualitat del rival, s’hi sumaven les baixes d’Adrià Miró i d’Elies Velasco.

L’equip va sortir tractant de tu a tu a un rival que imposava un ritme molt ràpid, i ho va pagar als 8 minuts (20-11). Un triple sobre la botzina des de 10 metres tancava el primer període però obria un parcial definitiu de 29-8 amb quatre triples que deixava el Ferroli Bàsquet Ribes ben tocat (49-20, minut 18).

Un bon final de part només servia per allunyar-se una mica dels 30 punts de diferència.

A la segona part, però, la millora dels de Toni Segarra va estar a punt de tornar-los a posar dintre del partit. Amb més paciència en atac i aprofitant tant la superioritat d’Omar Thiam prop de cistella com els primers errors dels locals, el Ferroli Bàsquet Ribes va anar retallant distàncies fins el 61-47 del minut 28. En aquest punt, però, els manresans van pujar el llistó defensiu, tallant d’arrel la possible reacció ribetana.

L’últim quart, amb l’equip cansat – va viatjar amb només 9 efectius – i els bagencs jugant còmodes, només va servir per deixar pal·lesa l’actual diferència entre les dues plantilles.

Dissabte que ve, el Ferroli Bàsquet Ribes rep el Pallejà Taxiline a les 18:00.