Bàsquet

Cinquena setmana sense sumar

CB Ribes Sant Pere de Ribes 29-10-2019 20:19 Lectures 297

El Ferroli Bàsquet Ribes signa el pitjor inici dels últims temps amb una nova i clara derrota a la difícil pista de La Salle Manresa. L’encert local a la primera part (51-27), clau per anul·lar les opcions dels ribetans tot i la millora a la segona.

El sènior masculí del Bàsquet Ribes no acaba de donar amb la tecla. Dissabte passat, a més de la dificultat de la pista i de la qualitat del rival, s’hi sumaven les baixes d’Adrià Miró i d’Elies Velasco.

L’equip va sortir tractant de tu a tu a un rival que imposava un ritme molt ràpid, i ho va pagar als 8 minuts (20-11). Un triple sobre la botzina des de 10 metres tancava el primer període però obria un parcial definitiu de 29-8 amb quatre triples que deixava el Ferroli Bàsquet Ribes ben tocat (49-20, minut 18).

Un bon final de part només servia per allunyar-se una mica dels 30 punts de diferència.

A la segona part, però, la millora dels de Toni Segarra va estar a punt de tornar-los a posar dintre del partit. Amb més paciència en atac i aprofitant tant la superioritat d’Omar Thiam prop de cistella com els primers errors dels locals, el Ferroli Bàsquet Ribes va anar retallant distàncies fins el 61-47 del minut 28. En aquest punt, però, els manresans van pujar el llistó defensiu, tallant d’arrel la possible reacció ribetana.

L’últim quart, amb l’equip cansat – va viatjar amb només 9 efectius – i els bagencs jugant còmodes, només va servir per deixar pal·lesa l’actual diferència entre les dues plantilles.

Dissabte que ve, el Ferroli Bàsquet Ribes rep el Pallejà Taxiline a les 18:00.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres