Tres punts més que bons

Amb gols de Doblas i Dídac, el Sitges es fa amb el triomf en un camp, el del Almeda, on fins les hores no havia sumat ningú

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

CD Almeda 1 – UE Sitges 2

Amb la victòria de l’UE Sitges a Cornellà no tan sols sumava tres punts molt treballats, sinó que ho feien en un camp d’aquets on es guanyen o es perden els campionats, davant un bon Almeda del tot crescut  al seu terreny de joc on havia sumat tot el jugat.

Amb pressió alta a la sortida de pilota del Sitges l’Almeda va pressionar el primer quart d’hora del matx, després és cert que els de Manel Rodríguez van anar portant el partit on els interessava sense perdre l’ordre, un Sitges que a les baixes que arrossegava s’afegeix la d’Over en aquesta fase del partit, sortint al terreny de joc un Cèsar enxufadíssim, ajuntant als seus i de que manera a la vegada que havia llegit perfectament aquest minuts super transcendentals.

Quan millor estava jugant el Sitges generant dues magnifiques ocasions per haver estrenat el marcador, l’àrbitre es menjava un penal clar fet a Doblas, arribava el gol potser en una de les poques errades de l’equip en defensa, el local Castro Efosa posava als seus per davant a falta de dos minuts pel descans.

Reaccionava i de que manera el Sitges empatant el partit amb gol d’Èdgard Doblas als tres minuts de la represa, després l’equip va seguir ferm, ben ordenat i amb les idees clares del que havia de fer, omplint encara més espais al mig del camp amb la sortida de Dídac al terreny de joc, fou precisament aquest el que robant la pilota pel lateral dret de l’atac sitgetà fa un molt bo passi a un Alex Morillas fent la resta de feina ben feta rematant el mateix Dídac a gol al minut 74, després és cert que l’Almeda va pressionar molt, però encara van poder ampliar la seva avantatge els sitgetans arribant a la fi amb aquest 1-2 final, després de jugar un partit molt seriós en un camp on pocs equips sumaran.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu, Fede (Liao 53)  Alex Cubedo, Sacris (Dídac 66), Alex Laguna, Alex Morillas, (Marcos 82)  Edgard Doblas, Marti, (Cèsar 18) i Álvaro Cardiel.

Un altre plat fort per l’UE Sitges en aquesta vuitena jornada, reben al líder, el Sant Andreu de la Barca, que en els dos darrers encontres disputats perdia l’únic partit i a casa davant el Can Buxeres, empatant en aquesta darrera jornada al camp del Cubelles, de guanyar aquest enfrontament l’equip de Manel Rodríguez superaria als del Baix Llobregat, hora d’inici, aquest diumenge al punt d’un quart d’una al municipal d’Aiguadolç.