Victòria del sènior masculí el dia de la presentació dels equips

CNB Vilanova - CB Monjos. Eix

CNB VILANOVA-CERVESERIA LA PARRÒQUIA 86 - CB MONJOS B 79

Diumenge a la tarda el sènior vilanoví rebia la visita d'un equip instal·lat a la part mitja de la taula classificatòria, en un dia especial pel Club Nou Bàsquet Vilanova. Tots els equips reunits a l'Isaac Gálvez per a la presentació de la temporada 19/20.

Sortida amb Javi, Alex, Miki, Sugri i Caelles. Potser per la pista llarga, per tot l'enrenou previ, per la presència de força públic o potser perquè és la tònica habitual als darrers partits, on els grocs juguen amb foc sortint a pista amb poca intensitat. L'equip rival es mostra molt més efectiu, amb un joc ràpid que els locals no són capaços d'aturar. Els de La Parròquia no troben cistella i mica en mica van veient com els dels Monjos s'allunyen al marcador. Final primer quart 14-25.

Els problemes continuen al segon parcial, però Dídac i Burci aconsegueixen donar punts a l'equip, que malgrat no trobar-se còmode va retallant diferència. Tot i així des de la banqueta es té molt clar que si no es canvia la intensitat defensiva, serà molt difícil endur-se la victòria. Mitja part 31-38, males sensacions.

El Nou Bàsquet intenta endollar-se al descans, però dos triples visitants posen les coses de nou molt difícils (31-44). Però la reacció comença i un canvi defensiu dóna empenta als locals, i la línia exterior encadena uns minuts espectaculars, Javi (12 punts al quart), Àlex i Dídac colpegen la defensa rival, i el parcial després dels dos primers triples dels Monjos és demolidor (30-11), permetent marxar a l'inici del darrer quart amb un més 6 impensable nou minuts abans.

L'esforç ha estat gran i segurament passarà factura al Nou Bàsquet. Burci torna a agafar la responsabilitat en atac i manté l'equip per davant. Però els visitants, bon equip, reaccionen amb una última empenta i aconsegueixen empatar el partit al darrer minut (76-76). És aleshores quan Àlex anota un triple (el seu quart) que dóna oxigen als grocs. Fins al final una bona defensa i un percentatge immaculat des del tir lliure permeten la cinquena victòria en cinc partits, de nou molt soferta. Cal corregir coses, cal treballar més, però també reconèixer la feina d'aquest equip, que encapçala la classificació empatat amb el CB Sitges. Proper cap de setmana descans, proper partit diumenge 10 de novembre davant el CB Santpedor. Seguim

CNB VILANOVA: SUGRI (1), ALEX (16), DAVID (3), LLUISGUI (3), GALI, COLLADOS (4), JAVI (15), BURCI (15), CAELLES (5), DÍDAC (18), BORJA (1) i MIKI (5).