Natació

El CN Sitges es referma en la 2a posició de la classificació general de clubs

CN Sitges Sitges 30-10-2019 11:07 Lectures 332
La secció màster del Club Natació Sitges. Eix

La secció màster del Club Natació Sitges. Eix

XXIV Trofeu Màster Atlètic-Barceloneta
Barcelona, dissabte 26 d’octubre

Dissabte passat, la secció màster del Club Natació Sitges va disputar la 2a etapa del Circuit Català a les instal·lacions de l’Atlètic Barceloneta. Durant tota la jornada, l’equip format per un total de 9 nedadors va participar en 23 proves individuals i el relleu 4x50 estils masculí, aconseguint millores en les marques personals, 3 nous rècords del club per categories d’edat, la primera posició de la categoria +160 en el relleu i acabant en la 5a posició de la general, d’un total de 32 equips i més de 200 nedadors.

Amb la cloenda d’aquesta 2a etapa del circuit, el Club Natació Sitges es referma en la 2a posició de la classificació general de clubs, aconseguint ampliar l’avantatge respecte el seu principal perseguidor, el Club Natació Terrassa, i seguint de ben a prop el clar dominador de la lliga de les últimes 5 edicions, l’Aquamaster de Granollers, que enguany busquen aconseguir el 6è títol consecutiu.

 

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres