Hoquei patins

Surt creu i volen els tres primers punts de Pins Vens

Resultats dels partits del cap de setmana dels equips del Club Patí Subur-Sitges

CP Subur-Sitges 3 – PHC Sant Cugat 5

L’equip de Carles Busquet amb aquesta derrota dona un pas enrere al seu desig de quedar entre els quatre primers.

Derrota inesperada i primera de la temporada a casa la que va patir l’equip de Carles Busquet davant un Sant Cugat que va sorprendre als sitgetans i que confirma els seus bons registres fora de casa.

L’equip que l’anterior jornada no va poder disputar el seu partit a Bell- lloc d’Urgell degut a la jornada de vaga del passat 18 d’octubre, va mostrar un bon to durant el primer quart d’hora i ho va confirmar amb el 1-0 obra d’Eloi al minut 6. El Sant Cugat però aconseguia el 1-1 amb el que s’arribava al descans.

L’empat li havia donat ales als visitants i a la represa, un parell de gols gairebé en un minut posaven el 1-3 al marcador.

El matx se li posava coll amunt al CPS Sitges però Ferran Ortoll marcava el 2-3 al minut 36 i donava alguna esperança de capgirar el marcador. L’arbitratge tampoc estava agradant massa al sitgetans, sobretot a l’hora de mesurar les faltes a un i altre costat. El sant Cugat va saber aprofitar el desconcert dels sitgetans per anotar el 2-4 de penal i el 2-5 d’una falta directa. La remuntada era pràcticament impossible i més quan al minut 42, Sergi Sabater errava en el llançament d’un penal. Qui no va fallar va ser Gerard Camarasa que en el darrer minut del partit posava el definitiu 3-5 tranformant un penal.

CPS Sitges: Xavier Montolla, Xavier Muntaner, Gerard Camarasa, Alex Raventós, Ferran Ortoll, Eloi Fernàndez, Sergi Sabater, Isaac Martínez, Jon Zulueta i Pau Medrano.

L’equip viatja en aquesta jornada a la difícil pista d’un Monjos que tot i perdre en aquesta jornada a començat fort el campionat, en el que serà un enfrontament del tot complicat tan per uns com als altres. L’hora d’inici aquest dissabte a les 19’55 hores.

Resultats del campionat de lliga: 26 i 27 d'octubre de 2019

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 26 i 27 d'octubre de 2019, van ser els següents: