Festival de futbol i gols del Sitges-Suburense al Bosc de Plaça

CD Ribes 3 – Sitges-Suburense 6

El Sitges-Suburense suma la primera victòria del campionat golejant i de que manera al Ribes al Bosc de Plaça, l’equip de Dani Pujol anava generant molt bones sensacions però li faltava resoldre en gols, van jugar uns dels millors partits de la temporada donant tot un recital de futbol al llarg de la primera meitat a Ribes.

Dos minuts trigava l’equip sitgetà per perforar la porta del Ribes fet per un Jordi Ayala fent molt de mal en les seves internades per la banda al llarg del matx, al minut 9 en semi errada de marcatge el Ribes aprofitava l’espai generat perquè el local Gerard empatés el matx posant el 1-1, però aquest Sitges Suburense es trobava molt còmode i quatre minuts més tard Carlos Guerrero posava el 1-2, al minut 19 amb la sortida d’un corner de cap Marc Martínez lliure de marca posava el 1-3, fent el 1-4 Carlos Guerrero també de cap al minut 22, estava jugant a plaer aquest Sitges B guanyant en tot moment l’esquena als defensors del Ribes, al 36 escurçaven diferencies els de Toni Salido amb gols de falta de Luismi, per posar la guinda al joc realitzat pel Sitges-Suburense en aquesta primera part amb gol de Carlos Guerrero sumant el seu hat trik.

La segona part ja fou un altre historia, amb un Sitges-Suburense controlant i un Ribes molt tocat que vol però no pot, encara però es van poder veure dos gols més, el sisè visitant el feia Marc Prat de falta i el tercer dels ribetans de falta al 82.

CD Ribes: Marcel, Edgard, Pol Barceló, Alex Pérez, Luismi, (Jonathan Durango) Gerard, Pablo Pagan, Eloi Riera, (Salva 43) Carles Barceló, Raul Lopez i Marc Herrero.

CF Sitges Suburense: Javi Dorado, Rafa, Guerrero, Marc Martínez, Dani Midgley, (Gerard), Xavi Rodríguez, (Cruselles) Jorge Ayala, Carles Cantos, Jano, (Bruno) Carlos Guerrero, (Christian) i Marc Prat.

El Sitges rep aquets diumenge a partir de les 17’30 hores rep al Begues, tercer per la cua, amb 5 punts, del 8 partits jugats ha guanyat 1, empatant 2 i perdent 5.