El Patí Vilanova cau golejat pel Manlleu a Les Casernes

Un Manlleu molt superior trenca el partit a la segona part

El Patí Vilanova va ser golejat pel C.P. Manlleu ahir al vespre per 1 gol a 7 en el partit corresponent a la tercera jornada de l’OK Lliga Plata Grup Nord, disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de les Casernes en un horari no habitual (21,45h) per la disputa del Eurockey U19.

Res a dir del triomf del Manlleu que és totalment just, merescut davant un Patí que en la primera part va estar molt bé, plantant cara al rival, mantenint el marcador amb empat a zero fins al minut final, però que en la segona part va ser totalment superat per un Manlleu espectacular en joc, força i amb una tècnica individual dels seus jugadors ratllant a gran altura. Potser i tal com va anar el partit el Patí no mereixia un resultat amb un diferencial tant dur.

La primera part va començar amb un fort ritme i amb la ma lleugera dels arbitres, que en un tres i no res van treure faltes acumulatives a dojo i dues targetes blaves directes als osonencs Molas i M. Pujadas, que no van aprofitar el vilanovins. Un minut abans del descans va caure la desena falta acumulativa que va transformar excel·lentment Molas.

En la segona part, i després d’uns minuts amb la mateixa tònica que en la primera part, el Manlleu anava posant més ritme i Navarro amb un tret creuat va ampliar la diferència. Aquí va arribar el tomb definitiu i més quan dos gols dels visitants en unes jugades potser de les menys elaborades van deixar ja sentenciat el partit .

A partir d’aquí un equip, el vilanoví jugant a remolc i amb molt de cor, estava en mans d’un Manlleu que va anar ampliant el marcador amb algun gol, com el cinquè, de gran qualitat de tècnica individual. El gol del Patí el va fer, Cuevas en transformar la falta directa per acumulació, amb el marcador ja de 0 a 4.

En fi, que vam veure un Manlleu, potser millor que el de l'any passat, reforçat a la porteria per Arcas i en el que tots els seus jugadors demostren una qualitat elevada i que algun com el Roc Pujades estan una mica per sobre de la resta. I això es molt difícil.

El Patí molt bé en la primera part i en els primers minuts de la segona i desprès ja poca cosa podia fer davant l’allau de joc dels rivals.

FITXA TÈCNICA

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Bocchi, Aguilar, Muntané, Garrido (cinc inicial) Vergés, Cuevas, Pérez, Laguna, Donoso (p.s.)

C.P. MANLLEU EMBOTITS SOLA.- Arcas, Bigas, Navarro, Roc Pujadas, Molas (cinc inicial) Alonso, M. Pujadas, B. Pujadas, Ramirez

ARBITRES: .-  Srs Ivan Gonzalez i Marc Martin. Van controlar molt bé el partit, posant el llistó molt alt en les faltes en els primers minuts.

GOLS: 1A PART; 0-1 Molas de FDA (min 24). 2A PART; 0-2 Navarro (min 9); 0-3 Molas (min 12); 0-4 Alonso (min 14), 1-4 Cuevas de FDA (min 15); 1-5 Bigas (min 16), 1-6 Ramirez (min 17); 1-7 Ramirez (min 23).