HOQUEI PATINS

El Valongo guanya l'Eurockey U15

El Patí Vilanova tercer classificat

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 03-11-2019 18:29 Lectures 551

Aquest matí ha baixat el teló l' edició d' enguany de l' Eurockey U15 2019, amb la victòria final del Valongo de Portugal, que ha derrotat en la final al C.P Caldes per 3 gols a 0.

Per la seva part el Patí Vilanova ha quedat tercer en derrotar al Porto per 3 gols a 2 en el partit pel tercer i quart lloc.

En el cas del Vilanova es un bon moment per reflexionar i per encoratjar a aquesta base que està pujant amb força a seguir amb aquest camí, camí llargi ple de incerteses, però que si es deixen de cantó els cants de sirena que sens dubte arribaran, com sempre ha estat, i segueixen treballant com fins ara i molt especialemnt amb la confiança de la gent que dirigeix ara o en un futur l'Entitat, l'éxit està garantit.

En l'hoquei com en qualsevol esport o situacions de la vida ningú regala rés i és ben clar que el nostre esport ha de servir primer per pasar-ho bé com a jugadors i a ser millors persones. Pensar en ser un mitja que et garanteixi el futur econòmic és a hores d'ara si més no,  utòpic. Això és el fonamental

Ara felicitar als representants vilanovins en l'esdeveniment i fer-ho també, és de justícia, a tots els participants i als organitzadors encpçalats pel Francesc Gil.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres