Hoquei patins

El Vilafranca es reparteix els punts amb l’Arenys

Gabriel Villares controlant la bola davant dels defensors de l'Arenys. Raimon Mascaró

El Vilafranca ha tret un punt de la seva visita a Arenys de Munt, aquest diumenge al migdia, un partit on els dos equips volien escalar posicions a la classificació, però que al final s’han hagut de repartir els punts.

El Digittecninc Vilafranca ha sortit en posicionat a la pista, amb bones intensions i amb un bona defensa que feia que els del Maresme, poguessin crear poc. Els vilafranquins ho intentaven amb xuts de Villares i Vázquez, però el porter local, ben posicionat, els aturava les opcions de gol. L’Arenys s’ha trobat en el minut deu de partit amb penal a favor, però un encertat David Arellano, li ha aturat el penal, però un minut després, els locals s’han avançat amb un gol amb polèmica perquè venia precedit per una falta feta a Enric Martí que els àrbitres no han xiulat. Veient el resultat l’entrenador local, ha demanar temps mort per asserenar els ànims i demanar calma als seus jugadors. Els de la Capital del Vi, han sortit amb ganes de proposar coses en atac, però una defensa tancada de l’Arenys, evitava qualsevol atac vilafranquí, només un xut de Roger Martí que ha anat a la creueta podía haver significat l’empat a 1, però la bola no ha volgut entrar i amb el 1 a 0 s’ha arribat al descans.

Al començament de la segona Part, s’ha vist un Vilafranca més ofensiu, amb xuts de mitja distancia, internades laterals buscant segons pals, però el porter visitant molt ben posicionat aturava el perill dels vilafranquins. En el minut tretze d’aquesta segona part, els locals han arribat a les deu faltes, amb la conseqüent falta directe, que Adrián Candamio no ha desaprofitat i ha fet l’empat a 1. A partir d’aquest moment, els àrbitres han carregat el Patí de faltes i en quatre minuts li han xiulat cinc faltes, algunes d’elles discutibles, i ha arribat a les quinze, la falta directe corresponent, ha provocat la falta directe favorable als locals que David Arellano ha aturat molt bé, el Patí volia més i a continuat buscant el gol, i fins i tot hagués tingut una jugada clara on s’han quedat dos jugadors vilafranquins sols davant el porter, però els àrbitres no han deixat la llei de l’avantatge i han xiulat falta favorable al Patí, tallant així una jugada manifesta de gol del Vilafranca. Sense temps per més s’ha acabat el partit amb el repartiment de punts.

Ara el Patí jugarà el proper dissabte a casa davant el CP Vilanova en el derbi comarcal del Penedès-Garraf.

Resultats dels partits del cap de setmana del 2 i 3 de novembre

El juvenil A s'ha desplaçat al Torneig del Nosy Le Grand francès

L’equip del Juvenil A, ha passat la Castanyada a França invitat pel Noisy Le Grand, en el seu torneig internacional, on els vilafranquins han guanyat tots els seus partits que han disputat. El Torneig que va començar dissabte i ha acabat aquest diumenge amb una experiència molt gratificant pels jugadors del Patí, que s’han enfrontat al RSC Wasquehal francès que van derrotar per 3 a 5, al US Villejuif també francès que van derrotat per 1 a 3, a la selecció alemanya sub-19 femenina que van derrotar per 5 a 1 i a l’equip amfitrió del Noisy Le Grand  que van derrotar per 6 a 4 i van quedar classificats en primer lloc del Torneig.