L'AB Vendrell demostra una gran solvència, després de guanyar a la pista del líder

Els taronges, recolzats per un gran segon quart, superen 61-65 l’AESE B

Imatge d'arxiu

El conjunt vendrellenc segueix creixent, després de refer, pràcticament tota la plantilla, respecte al curs passat i ho va demostrar, guanyant a la pista del líder, en un partit, treballat i amb un final ajustat, que els de Dani Ventosa van saber emportar-se. La victòria per 61-65 a la pista de l’AESE B, va venir en part, pel gran segon període, que van jugar els visitants, que els va donar la iniciativa en el marcador. Un resultat, que situa als del Baix Penedès, al pom de dalt a la classificació, amb un balanç de 4-1, a l’espera de recuperar, aquest proper divendres, el partit que tenen ajornat a la pista del Sant Josep Obrer.

L’encontre, on va debutar amb els vendrellencs, el base belga Thibault Hugues Lete,  començava amb domini dels locals, que molt més agressius, trencaven la defensa rival, els taronges, espessos no trobaven, la manera de produir, anotant únicament els jugadors interiors; un primer quart, on els de l’AESE, es van mostrar superiors, amb el 14-8 a la fi del mateix. La dinàmica del partit va canviar en aquest segon període, els del Vendrell, més intensos en defensa, començaven a anotar amb fluïdesa, un triple de Marc Amorós, servia per empatar 14-14; a partir d’aquí, l’intercanvi de cops va ser una constant, fins el 23-23, a poc més de dos minuts del descans, quan un nou triple, ara, de Sergi Garcia, donava la iniciativa, 23-29, als penedesencs, al arribar a l’equador del partit, després d’un parcial de 9-21, en aquest segon quart, que certificava la recuperació visitant.

A la represa, la defensa dels de l’Hospitalet de Llobregat, collava als del Vendrell, quatre punts anotats en sis minuts, que mantenien, però, la igualtat amb el 33-33, doncs els locals, només produïen des del tir lliure; a les acaballes d’aquest tercer període, els de Coma-ruga, van treure el millor del seu joc, domini del rebot i ràpides transicions, que els donaven un parcial de 3-10, primers punts anotats amb la samarreta taronja, del jugador belga, que deixava un 36-43, a l’espera de jugar-se el darrer període.

Uns últims deu minuts frenètics, on l’AESE va sortir a buscar el triomf, però, els visitants, a cop de triple, fins a quatre de consecutius, dos de Trouvé, que reapareixia després de la lesió, un d’Amorós i un altre d’Espino, frenaven la remuntada dels locals, 49-55 a cinc minuts del final. Un final de partit, igualat, però, amb els del Vendrell portant la iniciativa, amb 59-61 s’entrava al darrer minut, una cistella de Jordi Nieto, donava aire al seu equip 59-63, tot i que els locals van replicar 61-63. En els darrers segons, la defensa dels visitants i dos tirs lliures anotats, certificaven, una victòria suada, però, merescuda, a una pista molt complicada. El proper cap de setmana doble compromís pels taronges, divendres, jugaran a la pista del Sant Josep Obrer, en partit de recuperació i dissabte, rebran a Coma-ruga, la visita del Catòlic B.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (7), Nieto (4), Harster (2), Vázquez, Colon (11), Garcia (5), Thibault Lete (4), Amoros (9), Fernández (4), Trouvé (11), Espino (5), Jordi Solé (3).
Parcials: 14-8, 9-21 (23-29), 13-14 (36-43), 25-22 (61-65).

El sènior B va a remolc des del primer quart i suma una nova derrota

Derrota del sènior B a la pista del Claret, pel resultat de 95-71, en un partit, on sempre van anar a remolc del seu rival. El parcial inicial de 16-2, als sis minuts, va marcar la resta de l’enfrontament, jugant amb un marcador advers, des de molt aviat. Tot i que els de Sònia Aril, es van refer en el segon període, al descans 54-41, la veritat, es que la manca d’intensitat defensiva durant el segona part, va fer impossible, que els taronges poguessin entrar dins el partit. Després d’aquest resultat, els vendrellencs presenten un balanç d’1-5, a l’espera de rebre, dissabte, la visita del Cambrils.

El Sots-21 femení guanyava de manera clara, pel resultat de 40-82, a la pista del Sant Andreu, en un partit sense massa història, degut a la superioritat de les taronges. Amb aquest resultat, les del Vendrell, es mantenen segones, amb un balanç de 4-1, a una victòria del líder. Dissabte, rebran la visita de l’equip de l’EPSA, cuer de la taula.