Tennis Taula

Retorn a la competició absoluta en el zonal per Edgar Mataró

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-11-2019 12:26 Lectures 1571
Edgar Mataró. Eix

Edgar Mataró. Eix

El vilanoví Edgar Mataró, jugador adaptat del CETT Esparreguera, ha disputat aquest primer cap de setmana de novembre a Báscara (Girona), el torneig zonal (Aragó, Balears, Catalunya i Navarra) classificatori pel Campionat Estatal a celebrar el proper mes de Febrer a Valladolid.

L’Edgar actualment és el número 1 del ranquing adaptat català i això li atorga la classificació directe per la disputa del Campionat Estatal adaptat. Aquest fet li permetia disputar la competició en la exigent categoria Sub23 que suposava el retorn a la competició absoluta després de dues temporades (2018 intervenció quirúrgica i 2019 retorn només en competició adaptada).

El palista vilanoví arribava sense ranquing en la categoria i li tocava un complicat grup 1. Després dels primers partits disputats L’Edgar mostrava un gran nivell de joc malgrat els resultats no acompanyaven, i així arribava al darrer partit del grup on es disputava passar al quadre final contra el jugador Balear J.Pañella. Amb una gran concentració per part de l’Edgar, el jugador del CETT Esparreguera disputava aquest partit de forma contundent per guanyar-lo en un clar 3-0.

En el quadre final s’enfrontava al sempre complicat jugador barceloní de primera nacional, Bernat Folch. Fou un partit molt igualat amb punts d’alt nivell tècnic on el barceloní aconseguia fer-se amb la victòria i eliminar al jugador vilanoví. Malgrat aquesta eliminació en el quadre final, bon retorn de l’Edgar Mataró a la competició absoluta.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No