Cursa

Diumenge vinent una nova edició de la Cursarroca

Tant en la modalitat de cursa com de caminada, s’ha convertit en un referent a la comarca

Redacció Sant Martí Sarroca 04-11-2019 20:00 Lectures 584
Imatge d'arxiu de la Cursarroca. Eix

Imatge d'arxiu de la Cursarroca. Eix

La novena edició de la Cursarroca tindrà lloc el proper diumenge, amb sortida a les 9:30 del matí al final de la Rambla de Catalunya. A diferència d’altres edicions la Cursarroca d’enguany ja no estarà organitzada pel Club Esportiu Fent Amics, l’entitat que va crear l’esdeveniment, sinó per l’empresa Tretzesports. Tot i així, un gruix important de voluntaris col·laboraran com sempre en les tasques de marcat de les pistes, punts de control, avituallament, servei de massatge, etc. També l’Ajuntament continuarà donant-hi suport activament, a més d’encarregar-se enguany de l’esmorzar popular.

El circuit de la cursa serà de 16.000 metres, amb nous trams que no s'han fet en cap altra edició. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11.300 metres, amb 358 metres de desnivell positiu. Igual que en les edicions anteriors, serà un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Ambdós recorreguts es desenvoluparan entre paisatges de bosc i vinyes.

En acabar, es lliuraran els trofeus en la categoria de cursa (la caminada no és competitiva). A més, tots els participats rebran una bossa gymsac, una samarreta commemorativa i d’altres obsequis lliurats pels col·laboradors i patrocinadors.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres