Bàsquet

El SFA torna a guanyar

Pau Pedraza i Sopena Vilanova i la Geltrú 05-11-2019 17:00 Lectures 463
CB Samà SFA - UE Sant Cugat Negre. Dani Ximenes

CB Samà SFA - UE Sant Cugat Negre. Dani Ximenes

El passat dissabte, el Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va guanyar a la UE Sant Cugat Negre per 44 a 67 punts fora de casa.

El cap de setmana de la castanyada va sortir favorable a l’equip vilanoví. Després d’encaixar la primera derrota a la competició, el Samà va advertir que elles estaven per guanyar la Lliga a través del resultat abismal de la cinquena victòria. La pista no va afavorir a les visitants, ja que relliscava i no es van poder realitzar diverses tàctiques. Les jugadores de Rubén Tenor van iniciar el partit amb molta pressió i uns contraatacs que van fer que avancessin el marcador, però les locals no es van rendir i van estrènyer-les mitjançant triples per seguir dins el partit. La primera part va finalitzar 21 a 30 punts amb bon rebot ofensiu de les locals. Per reduir l’ofensiva de les de Sant Cugat, les vilanovines van pressionar i es van fortificar en defensa perquè les locals no anotessin i les superessin. En la segona part, el SFA va controlar el rebot i van seguir amb el seu contraatac fins a culminar el partit al final del tercer període (11-16). L’últim quart (12-21), les visitants van rematar el partit amb diversos tirs dobles.

Després d’aquesta victòria, les jugadores es posicionen segones a la classificació de la Lliga amb 11 punts. El dissabte 9, el Sènior femení jugarà contra el CB Morell A a les 19.45 hores al pavelló Isaac Gàlvez.


Derrota als darrer minuts

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA torna a perdre, aquest cop contra el Clotet Suzuki Sant Boi A per 74 a 71 punts.

El partit va començar amb l’execució de tàctiques per part dels locals que van guanyar el primer període per 25 a 21 punts. El segon període (15-06), els de Sant Boi van augmentar el seu lideratge davant uns vilanovins fluixos en atac i rebots. La segona part va fer un gir de 180 graus i va ser dominat pels visitants. En el tercer període (18-25), el SMA, juntament amb la millora del contraatac i la bona defensa fortificada, va tornar a entrar en el partit. El quart període (16-19) també va ser favorable als jugadors de Joan Pozo, però els tirs dobles i els triples per part dels locals van fer que el Samà no s’endugués el partit als darrers minuts i encaixes una altra derrota.

El Sènior masculí no avança en la posició de la classificació de la Lliga respecte a la jornada anterior i segueix en la penúltima plaça amb els mateixos punts que l’últim equip. La propera jornada, el SMA s’enfrontarà al Bàsquet Molins a les 18.00 hores al pavelló Isaac Gàlvez, el mateix dia que el primer equip femení.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres