El SFA torna a guanyar

CB Samà SFA - UE Sant Cugat Negre. Dani Ximenes

El passat dissabte, el Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va guanyar a la UE Sant Cugat Negre per 44 a 67 punts fora de casa.

El cap de setmana de la castanyada va sortir favorable a l’equip vilanoví. Després d’encaixar la primera derrota a la competició, el Samà va advertir que elles estaven per guanyar la Lliga a través del resultat abismal de la cinquena victòria. La pista no va afavorir a les visitants, ja que relliscava i no es van poder realitzar diverses tàctiques. Les jugadores de Rubén Tenor van iniciar el partit amb molta pressió i uns contraatacs que van fer que avancessin el marcador, però les locals no es van rendir i van estrènyer-les mitjançant triples per seguir dins el partit. La primera part va finalitzar 21 a 30 punts amb bon rebot ofensiu de les locals. Per reduir l’ofensiva de les de Sant Cugat, les vilanovines van pressionar i es van fortificar en defensa perquè les locals no anotessin i les superessin. En la segona part, el SFA va controlar el rebot i van seguir amb el seu contraatac fins a culminar el partit al final del tercer període (11-16). L’últim quart (12-21), les visitants van rematar el partit amb diversos tirs dobles.

Després d’aquesta victòria, les jugadores es posicionen segones a la classificació de la Lliga amb 11 punts. El dissabte 9, el Sènior femení jugarà contra el CB Morell A a les 19.45 hores al pavelló Isaac Gàlvez.

Derrota als darrer minuts

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA torna a perdre, aquest cop contra el Clotet Suzuki Sant Boi A per 74 a 71 punts.

El partit va començar amb l’execució de tàctiques per part dels locals que van guanyar el primer període per 25 a 21 punts. El segon període (15-06), els de Sant Boi van augmentar el seu lideratge davant uns vilanovins fluixos en atac i rebots. La segona part va fer un gir de 180 graus i va ser dominat pels visitants. En el tercer període (18-25), el SMA, juntament amb la millora del contraatac i la bona defensa fortificada, va tornar a entrar en el partit. El quart període (16-19) també va ser favorable als jugadors de Joan Pozo, però els tirs dobles i els triples per part dels locals van fer que el Samà no s’endugués el partit als darrers minuts i encaixes una altra derrota.

El Sènior masculí no avança en la posició de la classificació de la Lliga respecte a la jornada anterior i segueix en la penúltima plaça amb els mateixos punts que l’últim equip. La propera jornada, el SMA s’enfrontarà al Bàsquet Molins a les 18.00 hores al pavelló Isaac Gàlvez, el mateix dia que el primer equip femení.