Aquest Sitges creix en cada partit

Un altre gol de Carlos que sortia en els darrers 19 minuts al terreny de joc dona el tres punts a l’equip sitgetà

Els jugadors de l'UE Sitges celebrant la victòria al vestidor. Eix

UE Sitges 3 – Sant Andreu de la Barca 2

Pas endavant de l’UE Sitges guanyant al San Andreu de la Barca tot després de realitzar els dos equips un bon partit. Un cop més el fons d’armari de l’equip de Manel Rodríguez decantava la balança en el darrer quart d’hora del matx amb un gol d’un resolutiu Carlos. D’aquesta manera l’equip sitgetà es col·loca co-líder a la taula, empatats a punts amb la Unificació Bellvitge, únic equip que ha pogut guanyar al Sitges.

Gran victòria de l’UE Sitges davant el Sant Andreu de la Barca que es deixava el liderat a Aiguadolç, el partit se li posava de cara als sitgetans ben aviat. Era el minut 4 i Edgar Doblas amb un xut des de la frontal marcava el 1-0, una altra bona acció de Marti Ferret a la mitja hora de joc a punt va estar de suposar el segon gol però el seu xut en un intent de superar per alt al porter va sortir desviat a poc de finalitzar la primera meitat, al minut 42. El visitant Cala amb una rematada franca de cap, tot sol a l’àrea petita establia el 1-1.

La segona part començava amb un Sant Andreu de la Barca una mica més decidit, al minut 57 Marçal Boira aprofitava una pilota solta a l’àrea per marcar el 1-2. Eren minuts més difícils per un Sitges que ràpidament es va tornar a activar empatant el partit gràcies a un xut ras i col·locat de Sacris al minut 67, un punt podia semblar bé però el Sitges volia el tercer i va trobar el premi a 9 minuts del final, una centrada d’Alex Laguna l’aprofitava el recent incorporat Carlitos Henarejos per marcar el 3-2 que dona un triomf molt valuós a un Sitges crescut, a destacar també els bons minuts del jove jugador del Sitges-Suburense Carlos Guerrero que va entrar al terreny de joc al minut 71.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu, (Geri 71) Alex Cubedo, Sacris, Alex Laguna, Dídac, Alex Morillas, (Carlos Guerrero 71) Edgard Doblas (Carlos Henarejos 79) Marti Ferret, (Fede 71) Gerard Liao, Cardiel i (Cèsar 57).

El Sitges viatja aquest diumenge a Santa Margarida de Montbui per jugar davant del darrer classificat, el Sant Mauro, conjunt que suma 4 punts dels 9 partits jugats, guanya 1, empata 1 i perdent 7, en una jornada en que la Unificació Bellvitge juga al camp del Fontsanta Fatjó, i que el Sant Andreu de la Barca se la juga amb el Valldoreix, l’hora d’inici del Sant Mauro - UE Sitges a les 17 hores.