OK Lliga Plata

El CE Vendrell guanya 5 a 3 el Barça B a la quarta jornada

CE Vendrell - Barça B. Eix

Avui al migdia, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei ha guanyat 5 a 3 el Barça B, en el partit corresponent a la quarta jornada de l'OK
Lliga Plata 2019-2020, i es manté al quart lloc de la classificació del grup sud.

El CE Vendrell ha hagut de treballar de valent per aconseguir la victòria en un partit espectacular contra un Barça B que li ha posat les coses molt difícils. L'equip ha lluitat i amb el suport fins al final de l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, ha aconseguit sumar tres
punts més molt importants per mantenir-se a la part alta de la classificació. Cada gol que marcava el Vendrell era contestat per un
altre de l'equip visitant, però en els darrers minuts els homes dirigits per Delriu han pogut ampliar l'avantatge amb el 5 a 3 definitiu marcat a set segons per al final. Els golejadors del Vendrell han estat Jan Escala (al minut 1, de penal), Iker Casado (al minut 23, de falta directa), Gerard Miquel (al minut 37) i Manu Necchi (als minuts 41 i 49).

El proper dissabte 16 de novembre, a les 20 h, el CE Vendrell jugarà la cinquena jornada de l'OK Lliga Plata a la pista del Burguillos (Extremadura).

CE Vendrell (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial –, Jan Escala, Gerard
Miquel, Aleix Cid, David Lecha i Ot Arbós (p).

Barça B (3): Alejandro Castro (p), Lluc Vila, Antonio Miguélez, Marc González i Martí Gabarró – cinc inicial –, Jordi Trepat, Manel Hernández, Aleix Ordóñez i Arnau Martínez (p).

Gols: 1-0 (1') Jan Escala, de penal; 1-1 (22') Marc González; 2-1 (23') Iker Casado, de falta directa; 2-2 (35') Aleix Ordóñez, de penal; 3-2
(37') Gerard Miquel; 3-3 (39') Manel Hernández; 4-3 (41') Manu Necchi, i 5-3 (49') Manu Necchi.

Àrbitres: Enrique M. Diaz i Guim Teixidó.

Targetes blaves: -Faltes d'equip: CE Vendrell: 9 / Barça B: 14.