L'AB Vendrell acaba patint, però, suma una nova victòria a Coma-ruga

Divendres, en partit de recuperació, els taronges perdien 64-62 a la pista del Sant Josep Obrer

Nova victòria a Coma-ruga de l'AB Vendrell. Eix

El doble compromís que tenien els vendrellencs, davant equips de l’Hospitalet de Llobregat, aquest passat cap de setmana, es va saldar, amb una victòria i una derrota. Dissabte, a Coma-ruga, pavelló que es sinònim de victòria pels taronges aquesta temporada, on porten un quatre de quatre, els de Dani Ventosa, superaven, per 66-63, amb més patiment del previst, la visita del Centre Catòlic B. Divendres, en uns fatídics darrers dos minuts, cedien per 64-62, a la pista del Sant Josep Obrer. Els vendrellencs, ja estan al dia pel que fa als partits disputats i després d’aquets resultats, se situen amb un balanç de 5-2, en quart lloc a la taula, a una victòria del tres equips que lideren la classificació.

El partit davant el Catòlic, que només arribava amb una victòria al seu caseller, va començar de la millor manera, la direcció d’Alexis Fernández, els punts de Yeison Colon i sobretot la gran defensa dels locals, va deixar sense resposta als visitants, que veien, com els taronges, dominaven per 21-9 a la fi del primer quart.

A l’inici del segon període, els del Baix Penedès, estiraven la diferència, fins un 27-12, que presagiava un partit plàcid; però, res més lluny de la realitat, a partir d’aquí, els locals, van desaparèixer, segurament per la relaxació, amb constants pèrdues de pilota, i els visitants, ho van aprofitar, per deixar als del Vendrell, amb una defensa més activa, amb només dos punts anotats, en més de sis minuts, encaixant un dolorós parcial de 2-15, que ajustava, 29-27, el marcador a l’arribar al descans. A la represa, els taronges, dominant dins la zona, mantenien la iniciativa, tot i què els de l’Hospitalet, s’havien refet i amb ràpides transicions, es mantenien, ben a prop del seu rival. Un tercer quart, que deixava un parcial de 17-12, que suposava el 46-39, a manca del període definitiu.

Uns últims deu minuts, que començaven amb un Aleix Espino entonat, que juntament amb un triple de Sergi Garcia, donaven un 55-45, a set minuts del final, que els de Coma-ruga ho aprofitaven per portar la iniciativa, 61-54, a tres minuts; dos triples consecutius del visitant Balastegui, i les errades en atac locals,  complicaven la situació amb el 61-61, a un minut i mig de la botzina final. Un últim minut, on els tirs lliures van ser els protagonistes i on els vendrellencs, van saber certificar la victòria, no, sense patiment, doncs, a manca de set segons, Adrià Trouvé, posava el 66-63, després, els visitants van perdre la darrera possessió i la victòria va ser un fet.

AB Vendrell: Joan Solé (2), Nieto (5), Fernández (8), Colon (11), Jordi Solé (10), Amorós (2), Harster (2), Vázquez (2), Garcia (5), Espino (5), Trouvé (14).

Parcials: 21-9, 8-18 (29-27), 17-12 (46-39), 20-24 (66-63).

Divendres, els vendrellencs, van perdre, davant el Sant Josep Obrer, en una ratonera de pista, en el partit de recuperació, de la jornada 2. Després de portar la iniciativa, gairebé tot l’encontre, amb avantatges curtes, però, sempre favorables als del Vendrell, es va arribar a un final de partit, que va resultar decebedor pels taronges. Amb 53-62 al marcador i poc més de dos minuts per jugar-se, que feien preveure, que el triomf seria visitant, els de Dani Ventosa van encaixar un parcial final d’11-0, propiciat pels tres triples consecutius dels locals i les errades visitants, que van capgirar, el lluminós, al final del partit, amb el 64-62, definitiu. Una llàstima, tot i que l’equip va mostrar maduresa, en una pista on pocs equips sumaran.

Una cistella en el darrer segon dona la victòria al sènior B

El sènior B va sumar la segona victòria de la temporada, al superar, en un final espectacular, al Cambrils, pel resultat de 71-70. Després d’un partit molt igualat, els visitants van agafar la iniciativa durant l’últim quart, i es van situar amb un 62-70, a minut i mig de la fi, que semblava definitiu. Però, els taronges van reaccionar i de quina manera, set punts consecutius, amb dos triples inclosos, d’Àlex Herrera, pletòric, i una cistella en el darrer segon, de Lluís De Dios, dinamitaven el resultat, que li servia als locals, per fer-se amb el triomf. Els de Sònia Aril, agafen oxigen i se situen amb un balanç de 2-5, a l’espera de visitar, la pista de La Selva, el proper dissabte.

El Sots-21 femení, es desfeia del cuer EPSA, pel resultat de 63-42, en un partit decidit durant la segona part. Les taronges, presenten un balanç de 5-1, que les deixa segones a la taula, a l’espera de rebre el Begues, el proper dissabte, en el que serà el primer partit de la segona volta, d’aquesta primera fase.