Rugbi

Quarta victòria consecutiva del sènior femení

Partit del sènior femení del Fem Rugby. Eix

Tornaven a jugar en diumenge les noies del Fem Rugby, potser diríem que és el seu dia, doncs van assolir la 4a victòria.

Desplaçades a Barcelona al camp de la Foixarda per disputar la 4a jornada Vs el conjunt Mataró-Buc.

Les noies iniciaven el matx amb una marca de l'arrier al rebre el xut de kick off davant la sorpresa de les locals i deixant bocabadada a l'afició. Veient que les noies de Mataró-Buc no acabaven de reaccionar, Fem Rugby entrava a marca de nou, trenant una jugada amb la flanker pel lateral i superant la defensa en el minut 5.

Així doncs i des del primer minut les noies del conjunt visitant (Martorell-Anoia-Cornellà-Cocodriles) marcaven el ritme del partit amb la possessió de la pilota i arribaven a la mitja part amb sis marques a favor i cap en contra.

Un joc més endreçat que permetia a la línia escapar-se trencant la defensa. Iniciant la segona part amb les forces represes, les visitants anotaven dues marques més, però amb un joc més dispers i individual. Amb errors importants transformats en cops de càstig que els va passar factura a 5 metres de marca, afavorint que el conjunt local poses l'oval anotant el seu try.

Un cop d'atenció per les noies del Fem Rugby que van retornar la marca i van acabar el matx amb dues de seguides a punt del minut final, amb un resultat a favor de 5-51.

Així doncs segones en la classificació, queda la cinquena jornada davant de les 1es classificades i rivals directes, les noies del Barça. Matx que es disputarà a Torrent dels llops el dissabte 16 a les 18 h.

Un bon començament de lliga pels Sots 16 de l'Anoia Rugby Club

Aquest dissabte 9 de novembre l’equip sots 16 de l’Anoia Rugby Club i l’Esparreguera Rugby Club començava la seva participació a la fase regular de la lliga de tercera catalana, i el cert és que no podia començar de millor manera.

Tot i ser el primer partit de la competició, jugant a camp contrari i amb un cert nerviosisme per l’inici de temporada, les nostres jugadores i jugadors van fer un bon partit  que els va valer la victòria davant els Cérvols del Club de Rugby Cervelló.

Després d’una pretemporada una mica atípica, els Hippos de l’Anoia juntament amb els Víkings d’Esparreguera saltaven al camp amb ganes de rugbi i ja en els primers compassos del matx aconseguien la primera marca i conversió que els donava els primers 7 punts d’avantatge.

Des d’aquest primer assaig i gràcies a la bona feina de la davantera del Anoia R.C. ja es va veure que el Cervelló no ho tindria fàcil per arribar a la línia de marca mentre que els visitants, lluitant per cada metre i obrint el joc amb velocitat anaven trencant la defensa contrària i aconseguint més assajos que els donaven un avantatge de 5 a 24 al arribar la mitja part.

La segona meitat va ser una repetició de la primera amb la diferència que si la primera part va ser dura per la contundència de les defenses, ara la duresa encara es va incrementar. Tot i així la línia de tres quarts dels i les Hippovikings no va deixar de trenar jugades i aconseguir marques mentre la davantera mantenia a ratlla l’equip dels Cérvols.

Resultat final de 15 a 48 i els de l’Anoia que aconsegueixen els primers quatre punts de la classificació més un punt extra pel bo ofensiu. Com dèiem, la lliga no podia començar millor.

El sènior masculí jugava a casa contra el RC Cornellà, líder de la classificació

El visitant, amb un joc molt ràpid va fer partir i de valent a la defensa del conjunt (Esparreguera-Anoia), què tot i la bona posició defensiva, no va poder aturar les jugades ràpides del Cornellà que a la mitja part ja marcava un 0-20.

Una segona part molt similar va demostrar el potencial del Cornellà, que posava l'oval a marca reiteradament amb un assaig rera d'un altre.

Amb un resultat final de 0-63.

Ara toca mirar endavant, refer-se i preparar-se pel proper diumenge a la Foixarda.