Un Sitges-Suburense de segones parts

Els de Dani Pujol sumen la tercera victòria consecutiva i ja son sèptims a la classificació

A.E. La Múnia – Sitges-Suburense . Eix

A.E. La Múnia 1 – Sitges-Suburense 4

El Sitges-Suburense tornava a guanyar el partit a la segona meitat, per segon cop consecutiu l’equip finalitzava els primers 45 minuts per enredera al marcador, en aquest cas davant un La Múnia inferior però molt disciplinat, conscient de les seves limitacions es mostraven molt posats, lluitant i de que manera totes les pilotes. Els de Dani Pujol reaccionaven a la represa després un cop aconseguit el gol de l’empat l’equip sitgetà es despertava mostrant les seves intencions de guanyar de poder ser per golejada.

Tot i que la posició de la pilota va ser en tot moment de l’equip sitgetà és cert que els va faltar profunditat en aquesta primera meitat, per la seva banda els penedesencs a la única que van tenir la van clavar, després d’un servei d’un corner al minut 38 marcant Jaume Tarridas el 1-0.

Com s’esperava després de veure uns i els altres amb el gol de l’empat al minut 53 amb un magnífic xut de Carlos Guerrero, iniciant el camí golejador d’un Sitges-Suburense disputant els seus millors minuts en aquesta fase del matx, Guillem Viñola de cap feia el segon el 1-2 al minut 61, Carlos Guerrero marcava el segon d’ell i el tercer de l’equip al 73, deixant el definitiu 1-4 Bruno ja en temps d’afegit.

Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Rafa, Guerrero, Bruno, Marc Martínez, Guillem Viñola (Gerard  80) Jorge Ayala, Cruselles, (Xavier Rodrigues 75) Christian (Dani Midcley 45) Carlos Guerrero, Marc Prat i (Jano Ramos 45).

El Sitges-Suburense rep aquest dissabte al punt de les 17’30 al penúltim classificat, l’Anoia, amb 4 punts dels 10 partits jugats, han guanyat 1, empatant 1 i perdent 8.