Gran victòria pels pèls de l'Intersport SMA

L’InterSport Olaria CB Samà Vilanova-SMA - Bàsquet Molins. Dani Ximenes

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA guanya al Bàsquet Molins per 69 a 66 al pavelló Isaac Gálvez.

El SMA va iniciar el primer període amb un ensurt, ja que el van perdre (20-23). Davant un equip fort en defensa i en atac, els jugadors de Joan Pozo van saber reaccionar per poder aturar-los. Encara que la primera part no fos favorable al Samà (36-38), el segon quart el van guanyar (16-15) mitjançant els bons atacs, la dura defensa, els tirs dobles i els triples.

Els petits detalls van ajudar als locals a avançar el matx fins a arribar a posicionar-se en el marcador al final del tercer període. Les grans últimes defenses i els encerts de tirs lliures els darrers minuts van aconseguir delatar el marcador i poder aconseguir una victòria fonamental per poder competir en la lliga. La setena jornada deixa als vilanovins a la penúltima posició amb vuit punts.

El dissabte 16, a les 17.45, el SMA s’enfrontarà, fora de casa, al C.N. Sabadell per poder remuntar en la classificació.

Jornada de reflexió

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va perdre contra el CB Morell A al pavelló Isaac Gàlvez per 38 a 64 punts.

La setena jornada no va ser favorable a les vilanovines. Contra un equip imparable durant tota la primera part, les jugadores de Rubén Tenor no van poder fer res. El SFA va començar els dos primers períodes amb una defensa molt tova, el Morell va saber reaccionar davant d’elles i van estar anotant fàcilment. El Sènior femení va estar perdent moltes pilotes i els tirs a cistella no eren massa clars, la qual cosa, les visitants van aprofitar les errades de les locals i van poder anotar amb molt encert a la cistella mitjançant tirs dobles i triples; van estar molt còmodes a pista.

La segona part va començar amb 29 punts de diferència a favor de les visitants (15-44). La primera part va afectar moralment a les jugadores del Samà, però al sortir a la pista per afrontar els dos últims períodes, el SFA va millorar molt: van estar efectives en defensa. El Morell va sentenciar el partit a la primera part i van jugar relaxadament la resta del matx. Això va fer que les locals augmentessin el marcador.

Aquest partit col·loca a les vilanovines a la quarta posició amb 12 punts. El dissabte 16, a les 18.30 hores, el Samà s’enfrontarà, fora de casa, al Q2 Consultors CB Balaguer.