El CPS Sitges es desfà del cuer en un partit sense massa historia

L’equip sitgetà suma el segon triomf consecutiu i es col·loca quart amb 16 punts

Plantilla del CPS Sitges. Eix

CPS Sitges 2 – CD Riudoms 0

El CPS Sitges aconseguia guanyar al cuer, el Riudoms, en un partit amb poc recorregut en el dia que el club feia la presentació dels seu equips a Pins Vens. D’aquesta manera l’equip de Carles Busquet es tornava a retrobar amb la victòria davant la seva afició en partit que es jugava el darrer diumenge.

Els primers compassos del partit de domini sitgetà i Sergi Sabater en el llançament d’un penal posava el 1-0 al marcador. El Riudoms jugava i deixava jugar i va tenir la possibilitat d’igualar el matx amb un penal errat al minut 22. Els de Carles Busquet van haver d’afrontar els darrers instants de la primera meitat en inferioritat per una blava a Isaac.

No va canviar massa la decoració del partit a la segona part, els visitants arribaven amb forca claredat a la porteria de Pau Medrano però el porter sitgetà i el poc encert en la rematada final van evitar el gol. El CPS Sitges no trobava el ritme necessari per liquidar el partit i semblava no trobar -se massa còmode, malgrat tot Eloi Fernàndez després d’una pilota al pal de Ferran Ortoll marcava el 2-0 (minut 30 ) tres punts més al sac que permetrà al sitgetans seguir en la zona de play-off, abans del que serà la visita a la pista d’un Ripollet que conjuntament amb l’Espanyol son els grans favorits a l’ascens a Nacional Catalana.

Per aquest encontre el tècnic sitgetà contava amb aquets jugadors: Pau Medrano, Xavier Muntané, Eloi Fernàndez, Isaac Martínez, Sergi Sabater, també jugaven Xavier Andreu, Ferran Ortoll, Gerard Camarasa, Alex Ortega i Rubèn Gómez.

L’equip sitgetà es desplaça a la pista del Ripollet segon classificat, amb 21 punts del 9 partits jugats han guanyat 6, empatant 3 i sense perdre cap, sent l’únic equip que encara no sap que és perdre.