El Patí perd davant el Mataró però mostra una millora en el seu joc

El Vilanova fa un excel.lent partit però la falta da gol i l'absència de D. Aguilar pesa massa

Banqueta del CP Vilanova. Eix

El Vilanova va caure derrotat per 2 gols a 3 davant el Mataró en el partit disputat ahir al vespre al Pavelló de Les Casernes i corresponent a la cinquena jornada de l’OK LLiga Plata – Grup Nord.

Partit intens i emocionant fins al darrer segon en el que  retornava a Les Casernes l’Erik Gual ara amb la samarreta dels del Maresme i en el que el Patí es presentava amb la baixa per sanció de dos partits de David Aguilar, baixa sensible per ser un clar jugador d’atac, i que malgrat aquesta circumstància la resta de jugadors locals van deixar- se la pell a la pista i tutejar a un Mataró, que sens dubte és un dels candidats a estar en les primeres posicions de la classificació.

En un altre aspecte a constatar, es va notant la ma de Jordi Esteva a la banqueta local, ja que el joc és més associatiu, diametralment  diferent al que propugnava l’Alexis Castro i que poc a poc els jugadors van assimilant, però  amb poca definició davant la porta contraria.

Tot i això hem de destacar l’actuació de Pol Ferrer sota els pals vilanovins, però no és menys cert que Grané el porter mataroní també és “culpable” de que el Patí no obtingués quelcom més positiu amb unes formidables intervencions.

El partit va començar amb força ritme i al minut 7 i mig una targeta blava, creiem que excessiva, a Muntané no la va transformar Gual  amb dues intervencions espectaculars de Pol Ferrer. En el minut 19 va arribar el primer gol visitant amb una bola penjada, sense massa perill que va tocar el Pol Ferrer i va entrar a la porteria. En resum igualtat i manca d’efectivitat local.

La segona part va començar igual i en el minut 10 Florenza desprès d’un rebuig del porter local feia el segon gol visitant. El Patí va tirar de cor i empenta i va dominar la situació, que en un minut i gràcies als dos gols de Bocchi empataven el partit. El Mataró estava desconcertat i el Patí  llançat, però quan s’estava més prop del gol local un xut ras des de la llarga distància de Causachs feia el tercer pels maresmenys.

Fins al final –8 minuts- pressió constant del Vilanova i recital de Grané i dels seus defensors.

Dels arbitres bé en general però si consideraven que Muntané mereixia la blava, desprès havien d’aplicar el mateix criteri i no ho van fer. Com hem de ser justos cal dir que  Muntané mereixia la segona blava en el segon temps però els arbitres no van poder veure la seva infracció .

C.P. VILANOVA  2  -  MATARO H.C. 3

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Vergés, Muntané, Garrido, S. Pérez (cinc inicial) Bocchi, Cuevas, Vilches, Donoso (p.s.)

MATARO H.C..- Grané, Lladó, Florenza, Gual, Causachs (cinc inicial) Xicota, Cantero, Romero, Carbonell

ARBITRES: .- Srs. Amezaga i Iglesias

GOLS: 1A PART; 0-1 Xicota (min 19). 2A PART; 0-2 Florenza (min 10); 1-2 Bocchi (min 15); 2-2 Bocchi (min 15); 2-3 Causachs (min 17)