L'AB Vendrell suma una nova victòria en el derbi territorial davant l'ADT

Els taronges guanyen 60-68, un resultat que els deixa quarts a la classificació

ADT - Vendrell. Eix

El conjunt vendrellenc segueix creixent, a la pista de l’AD Torreforta, va sumar la quarta victòria, en els darrers cinc partits. Els taronges es van imposar per 60-68, en un derbi de la demarcació, que van dominar, davant un equip que portava tres victòries consecutives,  però, que no van poder lligar fins l’últim minut, degut a la reacció dels locals, un triple dels de Vendrell i la defensa visitant en la part final, van certificar una nova victòria dels visitants. Després de vuit jornades disputades, els de Dani Ventosa, presenten un balanç de 6-2, que els deixa en la quarta posició a la taula, empatats amb el tercer, el Reus Deportiu, a un triomf, dels dos equips capdavanters, el Morell i el Sant Andreu.

El partit va començar amb una demostració de fortalesa defensiva, per part dels visitants, la pressió al darrere dels vendrellencs, només va permetre sis punts als de Torreforta, durant el primer quart, que es va tancar, amb un 6-14, favorable als del Baix Penedès. L’inici del segon període, va ser favorable als del Vendrell, que amb un parcial de 2-7, disparaven els marcador fins el 8-21, de totes maneres, els locals, van replicar amb un 9-0, que deixava un 17-21; dos triples consecutius, de Jordi Nieto i Adrià Trouvé, gran partit el seu amb 26 punts anotats, tornaven la iniciativa als taronges, amb el 17-27, que donava pas al 25-33, del descans, que certificava, el domini dels de Coma-ruga.

Durant el tercer quart, els visitants, es van fer grans, el domini dins la zona i les ràpides transicions, deixaven sense reacció als del Tarragonès, que veien com el seu rival, agafava una bona renda, 33-44 a poc més de tres minuts de tancar aquest període; l’ADT, però, es va refer, i amb un triple de l’ex-vendrellenc, Sergi Piñol, escurçava el lluminós, fins el 44-48, que donava pas als darrers deu minuts.

Un últim quart frenètic, els del barri de Torreforta, van iniciar el mateix, amb un parcial de 7-2, que capgirava 51-50, el marcador, per primera vegada en tot el partit; els taronges, amb un Adrià Trouvé i un Yeison Colon , portant el pes anotador i sobretot, un triple de Marc Amorós, van contestar, amb un nou parcial de 2-13, que els donava el 53-63 a dos minuts i mig del final. Els locals no es van donar per vençuts, i després d’un triple anotat, deixaven el 60-64, a manca d’un minut per la fi, la gran defensa dels vendrellencs, en el tram final, i els tirs lliures anotats per Nieto i Colon, van lligar, un triomf de prestigi, en una pista complicada, que serveix per mantenir l’equip a la part alta de la taula i omplir-lo de confiança, de cara als propers compromisos.

Dissabte, segon desplaçament consecutiu pels del Vendrell, que visitaran la pista de l’Òdena, un conjunt situat a la novena posició.

AB Vendrell: Joan Solé (8), Nieto (5), Amorós (3), Trouvé (26), Colon (12), Harster (4), Sergi Garcia, Jordi Solé (4), Fernández (2), Espino (4), Ivan Garcia.

Parcials: 6-14, 19-19 (25-33), 19-15 (44-48), 16-20 (60-68).

Dura derrota del sènior B a la pista de la Selva

El sènior B perdia a la pista del segon classificat de la tercera catalana, l’equip de la Selva, per un contundent 96-39, en un  partit, on els visitants no van tenir cap opció. Les baixes dels vendrellencs, els tretze triples anotats pels locals i un segon període nefast, parcial de 21-4, que va deixar un marcador de 49-17 al descans, van ser factors determinants, per entendre el resultat final, en una segona part que va ser de tràmit. El de Sònia Aril, presenten un balanç de 2-6, que els deixa en l’onzena posició a la classificació, a l’espera de visitar la pista del Reus Deportiu B, el proper dissabte.