Triatló

Carlota Caballero acaba la temporada com a tercera classificada

Vilarenc Aqua Calafell 18-11-2019 10:15 Lectures 1830
Carlota Caballero amb la seva entrenadora. Eix

Carlota Caballero amb la seva entrenadora. Eix

La triatleta calafallenca, Carlota Caballero, de l'Escola de Triatló Vilarenc Aqua, finalitza la temporada 2018/19 com a tercera classificada absoluta en categoria femenina del programa Jove Triatleta Complert.

El programa de la Federació Catalana de Triatló es va posar en marxa la passada temporada i té com a objectiu permetre el pas de la competició infantil (infantils i cadets) a l'oficial en les diverses modalitats d'una manera progressiva, controlant la seva evolució com a atletes i la seva millora tècnica de cara a un futur.

Carlota es va iniciar en el triatló a l'escola del Vilarenc Aqua fa dos anys, durant aquest temps ha après a treballar dur, ser constant, disciplinada per millorar, perfeccionar la seva tècnica i adquirir una millor condició física. Sense cap dubte Calafell i el Baix Penedès donarà que parlar en un futur amb la seva pedrera de futurs triatletes.

 

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No