Aquest Sitges segueix impecable a Aiguadolç

L’equip de Manel Rodríguez remunta un 0 a 1 i suma la cinquena victòria consecutiva

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

UE Sitges 2 – Valldoreix FC 1

La UE Sitges torna a donar un cop d’autoritat a casa remuntant un gol encaixat als primers 8 minuts de l’inici davant del Valldoreix, degut a una pèrdua de pilota quan els visitants pressionaven la sortida de la mateixa en defensa de l’equip sitgetà. L’equip un cop pot treure la pressió d’amunt amb un futbol ordenat obrint les bandes remuntava oferint uns 30 minuts de la primera part d’un gran nivell, a la vegada que amb un futbol més de control va poder encara ampliar més el marcador a la segona part si s’hagués tingut una mica més de sort, d’aquesta manera aquest Sitges que ha jugat ja amb els cinc primers, malgrat el rosari de lesions significatives que ha patit es comença a mostrar intractable dalt  de la classificació.

El partit

Amb la lesió de Dídac la Calle a l’escalfament l’UE Sitges afrontava el partit. La pressió feta pel Valldoreix a la sortida de pilota generava molt complicacions a l’equip sitgetà que encaixava el gol visitant al minut 8, precisament per una pèrdua  que el davanter visitant Jordi Morcego no perdonava, a partir d’aquí va començar a moure les bandes el Sitges elaborant un bon futbol trencant totalment la pressió, a la mitja hora un xut des de fora l’àrea d’Edgar Doblas se li escapava la pilota al porter posant el 1-1, i sis minuts més tard Geri marcava el segon quan millor jugava l’equip sitgetà.

Baixant una mica el llistó però jugant molt intel·ligentment la UE Sitges va poder marcar, l’ocasió més clara un xut de falta de Fede que no entrava degut a la bona aturada del porter al minut 53, amb emoció fins el final degut a la incertesa del marcador i perquè davant hi havia un molt bon equip, el Valldoreix, aquest Sitges sumava tres punts més al municipal d’Aiguadolç on fins les hores  es troben molt còmodes, dels 4 encontres jugats guanya tres, empatant un.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu, Fede, Sacris (Over Ramos 84) Alex Laguna, Alex Morillas, (Álvaro Cardiel 72) Edgard Doblas, Marti Ferret, Geri, (Carlos Henarejos 84) Gerard Liao, Cèsar i (Alex Cubedo 72).

Ara toca jugar amb el sisè, el Molins de Rei, l’equip del Baix Llobregat dels 5 partits jugats al seu camp ha guanyat els tres darrers, perdent el 2 primers, l’hora d´inici aquest diumenge al punt de les 12 del migdia.