Bàsquet

La vuitena derrota dels ribetans va ser la més amarga de totes

CB Ribes Sant Pere de Ribes 19-11-2019 19:48 Lectures 825
Banqueta del CB Ribes. Eix

Banqueta del CB Ribes. Eix

Ferroli Bàsquet Ribes 64 – C.B. Vilatorrada 67

Tot i el moment precari que està vivint l’equip, el Ferroli Bàsquet Ribes va lluitar fins al final, on els nervis van decantar la balança cap als visitants.

Dura derrota contra el C.B. Vilatorrada, però una altra petita passa endavant cap a assolir la primera victòria. El Bàsquet Ribes va estar més a prop que mai de sumar la primera victòria de la temporada. Amb la col·laboració del Sènior B del club i la reaparició, tot i estar lesionat, d’Elies Velasco, l’equip va ser capaç de posar contra les cordes el C.B. Vilatorrada. Amb 63-62 al marcador i dos minuts per jugar-se, el Ferroli Bàsquet Ribes va desaprofitar tres tirs lliures (8/16 en total) que l’haguessin posat en avantatge clar en l’últim minut.

Els visitants, però, van ensumar la por dels jugadors ribetans, i amb tres defenses intenses van forçar tres pèrdues de pilota que els van permetre anotar fàcilment i arribar a l’última possessió defensant un 64-66 impensable minuts abans.

Els nervis, presents durant tot el partit (17 pilotes perdudes), van acabar de dinamitar l’última opció per empatar o guanyar: l’últim atac ribetà, aquell que la temporada passada tantes victòries va donar a l’equip, va acabar amb un triple fallat pel jugador més jove sobre el parquet, Raül Palomares.

Dissabte que ve, el Ferroli Bàsquet Ribes jugarà el duel comarcal a la pista del C.B. Samà, que el precedeix a la classificació amb 2 victòries.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No