Juguen amb foc però ho solucionen empatant

El gol de Gerard en temps d’afegit salva un punt als sitgetans en un partit que llençaven a la primera meitat

CF Sitges-Suburense 3 – CE Anoia 3

Un Sitges inexistent al primer temps acaba empatant davant l’Anoia en un partit en que al minut 49 perdia per 0 a 3. Un cop més i ja és el tercer consecutiu l’equip naufragava als primers 45 minuts no rematant ni un cop a la porteria del penúltim classificat, si ho feien els visitants que en 9 minuts de la primera mitja hora del matx perforaven per dos cops la porta sitgetana, però el pitjor és que quan el Sitges-Suburense es despertava ja perdia per 0 a 3. És obvi que aquest conjunt tan jove entrenat per Dani Pujol mai dona res per perdut reaccionant i de que manera amb l’aigua al coll, empatant quan ho tenien pràcticament perdut davant d’un Anoia molt difícil, amb el marcador al seu favor aturant i molt el joc malgrat això fins i tot van poder guanyar.

El partit

Poc a destacar dels primers 45 minuts del Sitges B al que fins tot van fer bons als jugadors del segon per la cua, l’Anoia, un fet però que s’ha de treballar a fons per part del seu entrenador abans que l’equip es pugui fer mal, el gols de Javi Vega al minut 22 i 31 fa que s’arribi al decans amb el 0-2.

La segona part però fou una altre historia malgrat encaixar un gran gol de l’equip de Vilanova del Camí al 49 fet per Albert Morales, la clau d’entrar per fi al partit d’aquest Sitges-Suburense va ser degut al gol  de Marc Prat al minut 54 tenint molt minuts per endavant canviant totalment l’actitud començant a competir en aquest enfrontament, cinc minuts més tard al 59 Carlos Guerrero feia el segon i aquí si es comença a creure en guanyar i a partir d’aquí el gol fregava la porta de l’Anoia però aquest no va arribar fins al minut 93, fet per Gerard que havia sortit a manca de cinc minuts per la fi del partit.

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Guerrero, Eric Furró, Marc Martínez, (Rafa 70) Dany Midcley, Viñola, Jorge Ayala, (Gerard 85) Carlos Cantos, (Bruno 56) Jano Ramos, (Xavi Rodríguez 30) Carlos Guerrero i Marc Prat.

El Sitges-Suburense es desplaça al camp del cinquè classificat, el Carme, conjunt que en aquesta temporada és molt complicat de guanyar a domicili  on tan sols ha perdut dos partits, amb l’Òdena i el Ribes, l’hora d’inici les 12 hores.