Cròniques del cap de setmana dels equips de l'Anoia Rugby Club

Fem Rugby - Barça. Eix

Sènior masculí

El sènior masculí va jugar el passat diumenge al camp de la Foixarda Vs Inef Barcelona.

El partit va estar marcat per la rapidesa de l'INEF. Els primers 5 minuts els hipovíkings van encaixar dues marques, un revulsiu que els va fer corregir ràpidament els errors defensius. Fet que es va reflectir en el marcador doncs els Ossos només van poder arribar a línia d'assaig un cop més abans de la mitja part. 21-0.

Segona part, es reprenia el matx amb la mateixa velocitat per part de l'equip local. El conjunt visitant (Esparreguera-Anoia) lluitava per arribar a marca, quedant-se en intent a pocs metres de camp contrari.

Només un dels molts intents va arribar a ser assaig pels visitants. El marcador, 61-7 al xiulet final.

Ara es prepararan per al dissabte Vs GEIEG a camp local de les comes Igualada.

Sènior femení

Les noies del FEM RUGBY rebien a casa al Barça, rival directe i líder de la classificació. Un matx que ja es preveia interessant, però no tant com va acabar esdevenint.

Uns primers compassos lents de les locals que no acabaven d'arribar a l'ala, permetien a l'equip visitant posar l'ovalada de seguida sobre la línia de marca. Aquestes, sumat al fred que hi havia al camp, despertava a les noies del conjunt (Martorell-Anoia-Cornellà-Cocodriles) i tornaven les marques a l'equip contrari fins que al minut 20 una lesió de les locals feia entrar l'ambulància al camp. A la represa amb els ànims tocats però amb força per seguir, les locals reprenien l'atac a camp contrari i en poc minuts més una segona lesió s'enduia una segona jugadora local abans de la mitja part. On un 13-14 es reflectia al marcador, amb un partit ajustat, tal com és preveia.

A la represa del matx a la segona part, el joc es va complicar i les locals no van poder mantenir-se centrades en el joc, tot i els errors de l'equip visitant.

Un matx que finalitzava amb un marcador 20-40 que va deixar mal sabor de boca a la grada en general per l'excés i les lesions.

Ara els toca treballar per les semifinals el pròxim 1 de desembre.

Sots 14

Dissabte els nois i noies del Catcentral es desplaçaven fins a Girona per jugar el segon partit de lliga contra el Rugbi GEiEG, un equip que habitualment es força complicat. Aquest cop però, els locals només disposaven de 15 jugadors justos, la majoria novells.

El partit no va tenir massa història, els nostres es van fer amb el control des del primer minut, imposaven un bon ritme tant de davantera com de tres quarts, només algunes jugades aïllades del Girona provocava un esforç extra en defensa però sense conseqüència en el resultat, tot i que els locals incansables van lluitar fins a l'últim moment, no van poder evitar la clara derrota amb un resultat final de 0-103.

Volem felicitar els companys gironins pel seu esperit de lluita.