Trial

Neus Múrcia Campiona d'Espanya de Trial

Neus Múrcia. Eix

El 10 de novembre va finalitzar el Campionat d'Espanya de Trial a Vallderobres - Teruel, i la Neus va proclamar-se Campiona d'Espanya de Trial en la categoria absoluta de Fémines.

De les 6 curses del Campionat d'enguany la Neus ha fet 5 primers llocs i 1 segon lloc.

La vilanovina ja es va proclamar al setembre Campiona del Món de Trial, juntament amb les seves companyes de l’equip femení de la Federació Espanyola de Motociclisme (Berta Abellan i Sandra Gómez). A més, enguany Neus Múrcia ha aconseguit la 4 posició al Campionat del Món en categoria femenina absoluta.