Els cinc minuts crucials del SFA

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA torna de Balaguer amb una altra derrota consecutiva contra el Q2 Consultors CB Balaguer per 57 a 54 punts.

En un partit que van perdre als darrers segons, la pista no va ser favorable per ambdós equips i les condicions climàtiques no van ser d’ajuda per a les jugadores que es disputaven un partit important per poder seguir lluitant la primera posició a la lliga. La primera part (20-20) va ser un espectacle de bàsquet degut a les bones defenses que realitzaven els dos equips, però la manca d’encert a cistella la va convertir en una part travada. En el tercer període (41-32), les jugadores de Rubén Tenor van causar una baixada física i moral, la qual cosa va fer que el quart els hi anés malament i les locals aprofitessin per distanciar-se del marcador a set punts amb un triple i dos rebots ofensius.

El quart període (57-54) va ser l’última oportunitat per remuntar el matx, el darrer esprint per poder endur-se la victòria a Vilanova. El quart va començar amb bones sensacions. L’SFA va posar-se a un parcial de 12-0 amb el llançament de quatre triples seguits després d’estar 13 punts per sota. Les vilanovines es van posar a un punt el darrer minut. Una falta provocada pel Samà va provocar la cistella de dos tirs lliures del Balaguer. Les visitants van tenir la darrera oportunitat, però una falta dubtosa xiulada pels àrbitres, que portaven indicant diverses faltes erròniament, va fer que no poguessin remuntar el matx. La sensació i el treball va ser molt bo, però la falta d’intensitat en els últims cinc minuts del tercer període van fer que el partit s’allunyés de la victòria pel Sènior femení. La derrota deixa a l’equip vilanoví en setena posició empatat a 13 punts amb els dos que té al davant.

El dissabte 23 de novembre, a les 19.45 hores, el SFA s’enfrontarà al Pavelló Isaac Gàlvez contra el TGN Bàsquet, líders amb 15 punts amb un partit perdut dels vuit jugats.

Derrota del SMA del Samà fora de casa

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA torna a perdre, aquest cop contra el C.N. Sabadell per 63 a 57 punts.

El partit va estar dominat per ambdós equips durant tots els períodes. Encara que la defensa de Sabadell era molt dura i costava molt atacar, els jugadors de Joan Pozo van poder atacar diverses vegades per poder danyar-los. La primera part (27-27) va estar molt disputada entre els dos equips. Durant l’inici de partit, la pilota va estar en territori local, però un gran segon període dels visitants amb atacs i contraatacs durs va fer que el Sabadell s’adonés contra qui jugava. El tercer període (41-38) va exhibir unes grans jugades tècniques dels dos equips. Finalment, l’últim període va ser la darrera oportunitat del Samà, però diferents errors van fer que s’allunyés el marcador. La derrota posiciona el SMA a la penúltima posició de la classificació de la lliga amb nou punts.

El dissabte 23 de novembre, a les 18.00 hores, el Samà masculí s’enfrontarà contra el Ferroli Bàsquet Ribes, últims en la classificació i només a un punt de diferència amb l’equip vilanoví.