Gimnàstica

Resultats dels gimnastes del CG Vilanova al Campionat de Catalunya

GAF-GAM al Campionat de Catalunya 2019. Eix

El passat cap de setmana, 16 i 17 de novembre 2019 es va celebrar a Vic el Campionat de Catalunya GAF- GAM 2019

Els/les nostres gimnastes amb el suport dels seus entrenadors Lidia Castillejo, Encarnación Adsuar, Magalí Caccin, Xavi Tenor, Fran Ortiz, Jose Alpuente i de la resta de l'equip tècnic van intentar donar el millor de si mateixos a la competició.

Les gimnastes millor classificades a la 3a. Fase de la temporada van aconseguir una plaça pel Campionat de Catalunya. Tot i això algunes de les nostres gimnastes classificades no van poder competir al campionat per lesió: Aina Ballester, Ariadna Pueyo i Ivet López.

Totes les gimnastes que van competir van fer un molt bon paper.

En categoria Base 3P. la Carla Ballester va quedar a portes del podi amb una bona 4a. posició a la classificació general absoluta.

En categoria Base 3M. la Laia Mallén va obtenir el títol de Campiona de Catalunya 2019.

En Base 4P. l'Alba González va acabar el campionat en 11a. plaça a la classificació individual general absoluta.

En Base 5P la Daniela García va assolir la 7a. posició individual a la classificació general absoluta.

En Base 5M. la Marta Guillén va concloure el campionat en 8a. posició a la classificació individual general absoluta.

A diferència de la femenina, en les categories masculines els gimnastes van competir a títol individual, per aparells i per equips, obtenint molt bons resultats en tots el àmbits.

Un dels nostres gimnastes, el Martí Gelida no va poder competir per lesió.

En categoria Promoció 1, el Roi Angel va ser 12è a la classificació general absoluta.

En categoria Promoció 3, el Nuei Lambea va concloure 8è a la general i va obtenir medalla d'Or a Salt i medalla de Plata a Barra fixe.

En categoria Promoció 4, el David Planas va obtenir el títol de sots-campió de Catalunya 2019.  Aconseguint també la Plata a Salt a la classificació individual per aparells.

En aquesta mateixa categoria el Nil Figuerola va obtenir la 18a plaça i l'Eric López la 19a.

Tots tres gimnastes van aconseguir també la Medalla de Bronze a la classificació general per equips.

En categoria Base 3, el Rubén Pecellín va quedar a portes del Podi a la classificació general absoluta amb una merescuda 4a. posició, obtenint la medalla de Plata a Terra i la Medalla de Bronze a Potro amb Arcs.

En aquesta mateixa categoria l'Edgar Angel va concloure la competició en 14è lloc a la classificació individual general absoluta.

En categoria Base 4, l'Oriol García va ser 8è a la classificació general individual aconseguint la Medalla de Plata a l'aparell de Salt.

Amb aquesta competició donem per finalitzada la Temporada 2019 i ens preparem per les competicions de pre-temporada i per intentar obtenir els millors resultats possibles a la Temporada de gimnàstica artística femenina i masculina 2020.