Golejada i ridícul del Patí Vilanova a A Corunya

Una caricatura d'equip cau golejat pet 7 a 3 contra el Dominicos

Naufragi total i sense excuses del Pati en la seva visita a la pista gallega del Dominicos, d’on ha sortit golejat pet 7 gols a 3 en el partit de la sisena jornada de la Lliga Plata – Grup Nord, disputat aquesta tarda–vespre al Polideportivo Monte Alto de A Corunya.

Dir naufragi total al que ha passat a A Corunya és ser molt generós, perquè el Patí ha estat al llarg dels 50 minuts una caricatura d’equip.  A la ja reiterada i endèmica manca de gol, ara també te escletxes la fermesa defensiva i així no es podem estranyar que passi el que passa i estem a hores d’ara en la posició que estem –no estem em descens per una diferència d’un gol- i som l’equip menys golejador de la lliga nord.

La primera part ha vorejat el ridícul, i s’ha anat al descans amb un clar 4 a 0 i amb la sensació que era una utopia treure quelcom de positiu. A la segona part han anat queien els gols i el resultat parcial ha estat de 3 a 3, però ni ha millorat el joc vilanoví ni res de res. Cap idea i els gols sols han maquillat la golejada.

Tots estem preocupats però no creiem que siguin els problemes de la part tècnica, sinó que la plantilla és limitadíssima i amb un equilibri inestable. Si no es fan gols ni s’ aprofiten les jugades a bola aturada, el panorama és fosc. Avui no s’han perdut sols els tres punts contra un rival que a tot estirar és de la nostra lliga, sinó que el diferencial de quatre gols del gol average, de moment queda al seu favor.

I dissabte ens visita una de les nostres besties negres, l’Alpicat, que pot fer més profunda la ferida.

Jornada 6

C.A.A. DOMINICOS 7 - C.P. VILANOVA  3

Pista .- Pavellón Polideportivo Monte Alto

C.A.A. DOMINICOS .- Ojarguren, M. Fernandez, Arias, Abeal, P. Fernandez (cinc inicial ) De Ron, Soto Garcia, Varela, Barros

C.P. VILANOVA .- Pol Ferrer, Muntané, Bocchi, S. Pérez, Vergés (cinc inicial) Cuevas, Garrido

ARBITRES: Srs. I. López i M. Diaz

GOLS: 1A PART; 1-0 M. Fernandez (min 13), 2-0 Abeal (min 17); 3-0 Soto (min 18); 4-0 Abeal de FD (min 23). 2A PART; 5-0 Abeal (min 10); 5-1 Cuevas (min 13) 6-1 P. Fernandez (min 16); 6-2 Garrido (min 19); 7-2 De Ron (min 20); 7-3 Garrido (min 23)

TARGETES .- Blaves a Fernandez i Garcia del Dominicos i a Muntané i Vergés del Patí Vilanova