Hoquei patins

El Patí Vilafranca obté un punt de Riazor

El Patí va vestir amb la segona equipació flúor a Riazor. Raimon Mascaró

Aquest dissabte el Digittecnic Vilafranca va treure un empat de la seva visita a La Coruña. El partit es va disputar al Palacio de los Deportes de Riazor degut a diversos problemes estructurals de la pista del Compañía de María.

El partit va començar amb un Vilafranca molt concentrat, ja que als disset segons de partit Joan Vázquez va robar una bola a mitja pista i es va presentar sol davant la porteria local i va establir el 0 a 1 en el marcador. Poc va durar l’alegria dels de la Capital del Vi, ja que just dos minuts més tard els locals feien l’empat a un. A partir d’aquest moment el Vilafranca ho intentava, però el seu joc va disminuir en intensitat, fent que el Compañía augmentés el ritme i arribés amb molta més facilitat en les contres a la porteria d’un encertat David Arellano, que va salvar al Patí de rebre cap gol més, arribant-se al descans amb l’empat a un al marcador.

A la represa el Patí va sortir poc ambiciós, tot i que el Compañía tampoc va fer gaires mèrits en un inici on ambdós equips es van carregar de faltes. Però quan s’havien jugat vuit minuts d’aquesta segona part, el jove jugador portuguès dels gallecs, Nuno Pavía va destacar amb les seves individualitats, avançant el seu equip amb dos gols en dos minuts, posant així el 3 a 1 en el marcador. Quedava un munt de partit, però al Patí li va costar reaccionar. A manca de deu minuts arribaria una jugada clau del partit, en la que els àrbitres van xiular un penal favorable al Vilafranca, i el seu llançament el transformava Adriàn Candamio posant el 3-2 al marcador. El Digittecnic va agafar moral amb aquest gol. Els locals també van tenir la seva opció de directa per la desena falta dels vilafranquins, però David Arellano els hi va aturar el llançament. Trenta segons després l’equip gallec feia la seva desena falta, i la corresponent directa la llençava el mateix Candamio, que en aquesta ocasió enviava la bola al pal. La reacció vilafranquina, tot i això, semblava possible, i així va ser quan en trenta segons es donava la volta al marcador, primer amb un gol de Roger Martí i després d’Adrian Candamio, que posaven el 3 a 4 en el marcador. Però quan quedaven cinc minuts, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Enric Martí, el llançament de la falta per part dels locals el aturar el porter vilafranquí, però el rebot li va quedar mort dins àrea, i el jugador portuguès del Compañìa va materialitzar-lo en gol. En els últims minuts, va haver ocasions pels dos equips, però el marcador ja no es va moure. El Patí surt amb el bon regust de remuntar el partit, però amb la decepció de no haver pogut guanyar.

La setmana que ve el Patí jugará a la poliesportiva davant el Tordera a partir de les 20:30

COMPAÑÍA DE MARÍA: Lagos, Paiva (3); Sáenz de Buruaga (1), Jurado i Rodríguez -cinc inicial- T. Villares, Rice, Miguélez i Lámelo

CP VILAFRANCA: Arellano, Ribas, G. Villares, Vàzquez (1) i R. Martí (1)- cinc inicial- E. Martí, Candamio (2), Torres i Aragonès