Empat i punt en un partit intens

L’UE Sitges s’avançava al primer minut però va haver d’igualar per dos cops un marcador desfavorable

CF Molins de Rei 3 – UE Sitges 3

L’UE Sitges suma un punt justificat com bo a Molins de Rei en un partit en que els locals sorprenen amb una pressió asfixiant amb la sortida de pilota a l’equip sitgetà, fent molt de mal a la seva circulació en un primer quart d´hora boig. Un cop més l’equip de Manel Rodríguez després d’un primer temps massa intens es troba còmode al segon, tenint reculat a un Molins de Rei que li passa factura el desgast fet en els primers 45 minuts, totalment asfixiats i veient un Sitges sencer físicament és cert que l’equip donava un pas endavant però li va faltar més arribada i el gol, en una jornada que de guanyar s’hagués posat a quatre punts del segon, el Sant Cugat.

El partit

S’avançava el Sitges després de realitzar una molt bona jugada al primer minut d’inici rematant un impressionant Geri a gol guanyant la posició al seu marcador fent el 0 a 1, la reacció local va ser immediata empatant massa aviat al minut 8 el local González, però el pitjor és que dos minuts més tard l’àrbitre xiula un penal per unes mans que tan sols va veure ell dintre de l’àrea del Sitges i Carles Capella posava el 2-1 empatant de nou el matx, cinc minuts més tard acabant un altre molt bona jugada d’atac Edgard Doblas feia el 2-2 sorprenentment en un quart d´hora s’havien marcat quatre gols, van seguir pressionant i de que manera els del Baix Llobregat que amb la sortida del terreny de joc de Geri per lesió li va servir per trobar-se més còmodes en defensa, però quan més controlat tenia l’equip sitgetà el partit arribà el gol que desequilibrava el marcador, gol de Jaume que deixava el 3 a 2 amb el que es va arribar al descans.

El gol del Sitges al primer quart d’hora de la represa fet de nou per Edgard Doblas tornava a empatar al Sitges en aquest cas, al primer quart d’hora  d´aquesta segona meitat i a partir d’aquí el domini va ser d’aquest Sitges que amb un Molins de Rei  totalment tancat, va tenir dos ocasions clares amb poc encert pels de Manel Rodríguez, molt bé físicament arribant a la fi amb aquest repartiment de punts.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu, Fede, Sacris, Alex Laguna, Edgard Doblas (Carlos 79) Martí, (Marcos Garcia, 81) Gery, (Alex Cubedo 37) Liao, Cèsar, (Álvaro Cardiel 46) Jaume Jordi i (Over Ramos 81).

Compte que arriba l’Alt. Júnior

A les 12’30 després de la presentació de tots els equips de l’UE Sitges, l’equip de Manel Rodríguez rep al Alt. Júnior conjunt que tot i estar classificat 12è amb 15 punts ha sumat en els darrers tres partits a camp contrari, jugant 6 partits fora del seu camp amb un bagatge de dues victòries, dos empats i dues derrotes.