Rugbi

Crònica dels Sots 16 d'aquest cap de setmana passat

Anoia Rugbi Club Igualada 27-11-2019 11:21 Lectures 448
CE INEF Lleida - Anoia Rugby Club / Esparreguera Rugby. Eix

CE INEF Lleida - Anoia Rugby Club / Esparreguera Rugby. Eix

Dia fred i ventós a Lleida aquest dissabte però amb ganes de Rugby després que tot just començar la lliga regular els nois i noies de l’Anoia Rugby Club i l’Esparreguera Rugby haguessin estat una setmana sense competició degut al calendari. De fet tampoc hi havia partit de lliga aquesta setmana però els amics del CE INEF Lleida van proposar un amistós que es va acceptar sense dubtar-ho.

El partit ha començat amb ritme i contundència per part del Lleida tot i que una ràpida marca del Anoia Rugby Club ha calmat les coses i ha fet veure als hipovikings que jugant ordenats i amb intel·ligència podrien tenir el matx sota control.

Poc a poc les noies i nois del conjunt format per l’Anoia R.C. I l’Esparreguera R.C. Han anat entrant al partit gràcies a una gran línia defensiva, que avui ha hagut de treballar de valent per parar els atacs de l’Inef Lleida Rugby, i a les bones accions dels tres quarts de l’equip que han anat posant distància al marcador arribant a la mitja part amb un favorable 5 a 38.

Segona part molt similar a la primera en quant a desenvolupament del joc, protagonisme absolut per a les primeres línies anoienques que han hagut de treballar fort i dur per posar fré als de ponent i crear espais perquè els atacs de l’equip poguessin arribar a bon port deixant el tanteig final en un 15 a 50 merescut.

Un altre partit que serveix per seguir evolucionant i millorant el joc del conjunt, i tot i que encara s’han de polir molts aspectes, hem vist una millora evident. 

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No