Futbol

Punt de sensacions

Amb l’empat a l’equip de Dani Pujol dels darrers 15 punts disputats ha sumat 11

Toni Muñoz Sitges 27-11-2019 13:20 Lectures 279

C.E. Carme 2 – Sitges-Suburense 2

Segon empat consecutiu del Sitges-Suburense en aquest cas al difícil camp del Carme, els sitgetans però s’avançaven als primers 9 minuts de l’inici però  van veure com els locals li donaven la volta a la segona part. Un Sitges-Suburense que va haver de treballar i de debò per sucar en un camp mol reduït, d’aquets que ja queden pocs, de terra, davant l’equip de casa enguany molt diferent en tot, d’aquest tan difícils de guanyar a domicili.

Van saber gestionar a la perfecció el solitari gol aconseguit per Dany Midcley als primers 9 minuts, l’equip sitgetà controlava tota la primera part a la vegada que tenien arribada i anaven dominant fins el descans.

Tot però s’anava a norris a la represa amb gols dels locals Jan Picola al minut 66 i de Carlos Miramón, al minut 84, en uns bons minuts del Carme. Però aquest Sitges-Suburense te poder de reacció lluitant fins el darrer sospir, empatant al final amb gol d’un defensa, en Rafa, pràcticament en temps d’afegit i d’aquest manera sumar un punt molt bo.

Fitxa tècnica 

Sitges-Suburense: Javi Dorado, Rafa, Guerrero, Eric Furró (Christian 68) Dany Midcley, Xavi Rodríguez, Guillem Viñola, Cruselles, Gerard Lopez, (Jorge Ayala 51) Carlos Guerrero, Marc Prat i (Carles Cantos 78).

El proper partit

Aquest Sitges-Suburense rep aquest dissabte a les 17’30 hores al Alt. Vilanova i la Geltrú en el que serà el primer derbi entre aquests dos equips garrafencs.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres