Hoquei patins

Trenquen la igualtat amb un gol de justícia

Amb aquest triomf l’equip sitgetà recupera el quart lloc i li treu dos punts al Sant Cugat que és cinquè

CPS Sitges – CE Cornellà. Eix

CPS Sitges 3 – CE Cornellà 2

Victoria treballada l’aconseguida pel Club Pati Subur Sitges davant un CE Cornellà que a punt va estar d´endur-se algun punt de la seva visita a Pins Vens, de fet, el conjunt visitant es presentava a Sitges amb bons números fora de casa, ja que dels cinc partits jugats fins a les hores havien sumat quatre victòries i només una derrota a la pista del segon classificat, el Ripollet.

Als primers minuts del partit el Cornellà va sortir a buscar-li el ganyot a un CPS Sitges que malgrat tot, va aconseguir inaugurar el marcador amb un primer gol obra de Rubèn Gómez que va ser contestat a l’acció següent pel Cornellà empatant (1-1), el matx tornava a començar però els sitgetans no volien cap mena de sorpresa i Isaac Martínez posava el 2-1 al marcador poc abans d’acabar la primera meitat.

A la represa bona sortida del homes de Carles Busquet que semblaven sentir-se mes còmodes a la pista. Faltava un tercer gol per tractar de no patir massa en els minuts finals, abans però el Cornellà va igualar el marcador quan nomes faltaven quatre minuts per acabar. El conjunt del Baix Llobregat marcava el 2-2 i el CPS Sitges disposava de pocs minuts per buscar el triomf, un tercer gol que sortosament arribava al minut 47 amb un xut a l’escaire de Gerard Camarasa. Era el 3-2 i només la botzina del marcador de Pins Bens assenyalant la fi del partit duia la tranquil·litat definitiva, tres punts més per un CPS Sitges que amb aquesta victòria feia bo el punt aconseguit a Ripollet.

CPS Sitges: Xavier Andreu, Eloi Fernàndez, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Xavier  Muntané, després sortien Gerard Camarasa, Isaac Martínez, Alex Raventós, Rubèn Gómez i Pau Medrano.

L’equip sitgetà juga aquesta jornada a la pista del Lleida Llista.