Victòria efectiva del Digittecnic davant el Tordera

Xavi Aragonès intentant superar al porter visitant. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 3 - CP Tordera 0

El Digittecnic Vilafranca va obtenir ahir una victòria efectiva davant de l’històric club del CP Tordera. I és que el partit no va ser d’aquells que fan afició, però el Patí en va saber treure un bon resultat i els punts es van quedar a casa.

El partit va començar molt bé pels vilafranquins ja que en el minut tres, Gabriel Villares va fer un fort xut que la bola es va escolar per sota les cames del porter visitant i va avançar al Digittecnic. Les coses es van posar molt bé pels de la Capital del Vi, que van saber aguantar aquesta mínima renta fins al descans, tot i les arribades dels locals amb molta claredat davant la porteria vilafranquins, però un encertat David Arellano aturava totes les ocasions de gol del Tordera.

La segona part va ser més entretinguda que la primera, on el Vilafranca es va tornar a avançar en el marcador en el minut sis d’aquesta segona part, mitjançant na bola penjada de Roger Martí que va ser desviada per un defensar i aquesta es va escolar a la porteria d’Alain Rivero, fent que el Patí comencés a respirar tranquil amb aquest avantatge de dos gols i més quan el Tordera estava atacant més. A partir d’aquest moment el Tordera, que no es donava per vençut es va abocar a la porteria vilafranquina, però tal i com la primera part, un estel·lar David Arellano aturava tot el que li venia per davant, dins i tot una falta directa en el minut quinze. El Patí feia el seu joc, no gaire brillant però si molt efectiu i a manca de cinc minuts, Enric Martí feia el tercer gol del Patí, gràcies a una jugada d’Arnau Ribas que el va assistir al segon pal,i Martí només va tindre d’empènyer la bola al fons de la porteria torderenca. El Patí encara hauria pogut ampliar més el marcador, ja que va tenir dues faltes directes favorables, primer Pablo Torres i després Xavi Aragonès, no van poder transformar-les i amb el 3 a 0 es va acabar el partit.

Ara el Patí continua a la zona alta de la classificació amb dotze punts a tres de la zona d’ascens i a quatre del primer classificat.

El proper partit del Patí serà a terres basques el dissabte 14 de desembre davant el Jolaseta,

CP VILAFRANCA: Arellano, Ribas, Villares, Vázquez i R.Martí -cinc inicial- E. Martí, Torres, Aragonès i Candamio

CP TORDERA: Rivero, Matas, Gimenez, Ramos i Sulé -cinc inicial- Riura, Bladé, Grau i Pastor